Dagens rett

Edel salat

Hva skal en salat måtte foreta seg for å oppnå betegnelsen "edel"? Ikke mye, egentlig. Det er faktisk nok at den inneholder strimlet edelgris. Enkel løsning på en ellers vellykket og velsmakende kombinasjon.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Edel salat

Fremgangsmåte

Stek kjøttet i en panne med litt olje, krydre med salt og pepper.

Riv salat og skjær paprika og løk i strimler. Skjær fennikel i terninger, tomatene skjæres i to eller beholdes hele. Ha alt i en stor bolle og tilsett kjøttet.

Pinjekjernene stekes lett i pannen og strøs over salaten.

Bland ingrediensen til dressingen og hell over salaten.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen