Entrecôte med aubergine og squashform
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær aubergine og squash i 1 cm tykke skiver. Pensle dem med olje og grill dem i ½ minutter på hver side. Legg dem over i en ildfast form i takstenmønster.
Krydre med salt, pepper og provencekrydder. Strø over smuldret fetaost.
Sett den ildfaste formen på grillen og legg på lokket. La det stå i ca. 10 minutter.
Pensle entrecôtene med olje og krydre med peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen).
Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Tips: Denne retten kan du enkelt lage inne også, bruk da gjerne en grillpanne elelr jernpanne til å steke grønnsakene og kjøttet.
Her finner du mange oppskrifter med entrecôte, også hvis du skal grille den.
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 Poeng
Schatz A Finca Sanguijuela 2007
Spania
Volum: 0.750 Pris: 345,00 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Schatz S Chardonnay 2013
Spania
Volum: 0.750 Pris: 255,00 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Brooklyn Brown Ale
USA
Volum: 0.350 Pris: 45,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Oltretorrente Colli Tortonesi Timorasso 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 319,00 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Tetramythos Agiorgitiko 2017
Hellas
Volum: 0.750 Pris: 199,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
The Liberator Swartland Evolution 2014
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 239,90 Bestillingsutvalget

