30 Juni 2025 - 15:04
Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
30. juni 2025
-
30 Juni 2025 - 14:39
Vinnyhetene i basis juli 2025
30. juni 2025 -
29 Juni 2025 - 14:10
Dette er sommerens store kakeopplevelse
Selv om den er dresset opp for bryllup, tåler den å serveres til mindre betydningsfulle anledninger.29. juni 2025 -
28 Juni 2025 - 16:13
Vannmangel forandrer vinlandskapet
At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.28. juni 2025 -
28 Juni 2025 - 15:37
Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.28. juni 2025 -
28 Juni 2025 - 14:34
Må testes: Spennende britisk nykomling
For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?28. juni 2025 -
27 Juni 2025 - 09:18
750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.27. juni 2025 -
26 Juni 2025 - 14:57
Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.26. juni 2025 -
26 Juni 2025 - 02:00
Gratiner blåskjellene - og bli overbevist - her med sennep og ost
Blåskjell smaker like fantastisk gratinert som den mer klassiske vrien. Gratinering er en fin måte å bruke eventuelle rester på,26. juni 2025 -
26 Juni 2025 - 02:00
En kyllingpai med spinat er perfekt sommerferiemat
Gjør den klar hjemme og ta den med på piknik, stranda eller tur i skogen. Den kan selvsagt også spises hjemme.26. juni 2025 -
26 Juni 2025 - 02:00
La barne lage middagen i dag - da spiser de garantert opp alt
Det er mye god mat i gode pølser, ikke minst når du gjør noe ekstra ut av dem. I denne lettvinte oppskriften (som alle kan klare) spiller pølsene en litt underordnet rolle.26. juni 2025 -
25 Juni 2025 - 14:32
Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.25. juni 2025 -
25 Juni 2025 - 14:30
Worlds50Best: Det nordiske kjøkken må slåss med dette om oppmerksomheten
Vi har sett det komme, men årets Worlds50Best forteller det i klartekst: det nordiske kjøkken er ikke like kult lenger – bare når det er i København. Verdens beste restauranter ligger for det meste i Lima og Bangkok.25. juni 2025 -
25 Juni 2025 - 02:00
Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.25. juni 2025 -
23 Juni 2025 - 14:00
Denne kaken kan du til og med lage på teltturen
Enklere blir det ikke, og det uten at du må gi avkall på mye smak.23. juni 2025 -
23 Juni 2025 - 02:00
Mandagen blir perfekt med en pastasalat med skinke og dressing
Kanskje er dette starten på ferien, og da vil vi ha det lettvint. Med denne salaten bruker du opp rester i kjøleskapet - eller finner ingrediensene i nærmeste butikk.23. juni 2025 -
22 Juni 2025 - 15:55
Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.22. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 16:36
Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.21. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 15:31
Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin for bransje
Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.21. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 15:10
Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.21. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 10:30
Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.21. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 10:04
Den perfekte piknik-rosévinen
Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.21. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 02:00
Med stekt kveite og sesongens tomater og aspargesbønner til blir det fest på tallerkenen
Kveita er en av Norges flotteste matfisker og kan både stekes, grilles, kokes og tilberedes i ovn. Den er uhyre velvillig i kjøkkenet og lett å finne både tilbehør og vinfølge til, derfor er den også kokkenes favoritt.21. juni 2025 -
19 Juni 2025 - 08:48
Lær mer om vin: rødvin
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».19. juni 2025 -
19 Juni 2025 - 08:42
Lær mer om vin: hvitvin
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».19. juni 2025