Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Lammemedaljong med rosinsaus
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Krydre biffene med pepper og timian. Rull en baconskive rundt hver biff og fest den med tannpirker eller hyssing.
Legg rosinene i rødvin. Finhakk løk og hvitløk.
Brun biffene jevnt på begge sider og rundt. La de ettersteke ett minutt og ta de ut av pannen. Ha sjalottløk og hvitløk i pannen og la det surre litt før du tilsetter rosmarin og tomatpuré. Slå i halvparten av rødvinen. Rør godt og la dette koke inn til halv mengde, ca. 5 minutter. Tilsett resten av rødvinen, rosinene og kraft/buljong. Kok videre i nye 5 minutter til sausen er passe tykk.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.