Dagens rett

Indrefilet av svin med saus av blåmuggost

Indrefilet er avhengig av gode smaksforsterkere, så som godt smør, ost og ikke minst gode urter. I vinveien er valgene mange, men vi begrenser oss til en deilig rødvin fra Spania.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 8. august.

Indrefilet av svin med saus av blåmuggost

Fremgangsmåte

Brun soppen i smør og tilsett crème fraìche, fløte, ost, konjakk og soyasaus. Kok opp mens du rører. La sausen trekke ved svak varme i 15-20 minutter til den er tykk og kremaktig. Rør av og til.

Skjær kjøttet i ca. 2 cm. tykke skiver. Trykk skivene lett ut med hånden og brun dem i smør i stekepannen, ca. 4 minutter på hver side. Dryss på salt og pepper. La filetene hvile litt før de tas ut av pannen, men hold dem varme.

Kok ut pannen med 1 dl vann og hell utkoket i sausen og la den koke opp igjen. Server fileten i sausen eller server sausen ved siden av.

En god salat med tomater og mandelpoteter til gjør dette til et festmåltid.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen