Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Jambalaya
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
300
g
200
g
2
dl
langkornet middagsris
1
stk
1
stk
1
stk
1
ts
4
dl
2
stk
1
ss
1
ts
1
ts
0.5
ts
0.5
ts
Fremgangsmåte
Kok risen etter anvisning på pakken.
Skjær pølser og paprika i strimler, hakk løk og hvitløk og del tomatene i mindre biter.
Brun pølser, løk og hvitløk ved svak varme til løken er gyllen og myk.
Ha i tomater (kraften fra boksen skal være med), paprika og krydder.
Kok opp og ha i den varme risen.
Smak til med salt og krydder.
Tips: Brød og smør smaker godt til og grønne og svarte oliven både pynter opp og smaker godt.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Kai Nordrum
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.