Jamies nye yndlingssalat

En påstått tilnærmet gourmetsalat er fredagens utvalgte middagsforslag. Det er Jamie Oliver som står for utsagnet, og en slik uttalelse må vi vel kontrollere ved hjelp av våre egne smaksløker. For å sikre deg et vellykket måltid plusser vi på en flaske rimelig hvitvin fra Burgund.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Vi vil starte opp igjen medio august.

Jamies yndlingssalat

Fremgangsmåte

Først legger du tynne skiver med sjalottløk i en skål og heller eddik over, slik at all løken blir dekket av eddik. Hvis sjalottskivene er tynne og fine, tar det bare 10-15 minutter før eddiken har gjort sin virkning.

Oppbevar alle ingrediensene i kjøleskapet til gjestene sitter rundt bordet. Sprett en flaske tørr hvitvin til dem, og så setter du i gang:
Sleng estragonbladene i en bolle og ha i druer, løkskivene pluss 5 spiseskjeer av eddiken de er marinert i, og olivenolje. Vend på alt sammen, og smak til med salt og pepper hvis det er nødvendig. Vær forsiktig med saltet, for osten er ganske salt. Bruk klype og fordel salaten på fire tallerkener. Riv eller smuldre geitosten over salaten, og drypp over det som måtte være igjen av dressing.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen