Dagens rett

Jarlsbergsalat med eple og fennikel

I dag serverer vi en salat med spennende kombinasjon av norske delikatesser og med en fransk touch.

Forny din salathorisont med noen deilige oppskrifter.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Jarlsbergsalat med epler og fennikel

Fremgangsmåte

Press saften ut av limen, og bland den sammen med alt til marinaden.

Del fennikel i to og kok i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Avkjøl i kaldt vann.

La fennikelen renne godt av seg og skjær så i tynne skiver. Finnhakk eplet. Skjær skinnfrie båter av appelsinkjøttet.

Bland alt til salaten i en salatbolle og hell over marinaden.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen