Jarlsbergtorsk
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær fiskefiletene i serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss på salt, pepper og finhakket hvitløk.
Legg på tomat i skiver, purre og dryss over osten. Hell over matfløte.
Stek retten ved 200 grader i ca 30 minutter på midterste rille. Servér retten med kokte poteter eller kokt ris til. Ikke glem salaten ved siden av.
Flere lettlagete og velsmakende torskeoppskrifter finner du her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter
Foto: Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Brocard Sainte Claire Chablis 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 219,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Twin Islands Sauvignon Blanc 2018
New Zealand
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Basisutvalget -
86 Poeng
Glutenberg Blanche
Canada
Volum: 0.470 Pris: 56,80 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Aass UTEN Juleøl
Norge
Volum: 0.330 Pris: 23,10 Partiutvalget -
80 Poeng
Nøisom Witvin
Norge
Volum: 0.500 Pris: 79,20 Bestillingsutvalget

