Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kjetils beste sei med pasta
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet etter koking.
Fres løken i olje/smør. Tilsett hvitløk og paprika og surr videre 1 minutt. Tilsett fløte og fiskekraft og la det hele koke inn et par minutter.
Skrell agurken og del den i terninger. Ha agurkterningene i sausen.
Stek terninger av sei i olje/smør på god varm panne. Dryss salt og pepper over.
Fordel pasta på tallerken, hell på sausen, legg fiskebiter over og dryss på ost og persille.
Tips: Pasta kan byttes med grønn fettuccine. Persille kan byttes med frisk basilikum.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: EFF
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.