Salat med nystekt kylling, chèvre og bacon
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Stek baconskivene sprø over middels varme og la dem renne av seg på et kjøkkenpapir.
Stek kyllingfiletene i baconfettet og krydre med salt og pepper. La dem få hvile litt før de skæres i skiver.
Vask og tørk salaten og riv den grovt. Legg den utover på et stort fat sammen med tomatene.
Legg biter av chèvre på brødbitene, drypp over litt olivenolje og stek dem under grillelementet i ovnen til de begynner å smelte og får en fin farge.
Rist sammen eddik, olje, salt og pepper til en dressing.
Legg opp bacon, kylling og brød med ost på salaten og drypp over dressingen. Server straks.
Tips: Ikke bland inn dressingen før rett før servering da salaten lett faller sammen.
Flere deilige salater finner du her
Dress opp salaten med disse dressingene
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Synøve Dreyer
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
Haandbryggeriet Ardenne Blond
Norge
Volum: 0.500 Pris: 84,30 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Leitz Rüdesheimer Bischofsberg Erste Lage 2019
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 190,00 Basisutvalget -
86 Poeng
Zaccagnini Yamada Pecorino 2019
Italia
Volum: 3.000 Pris: 479,90 Bestillingsutvalget -
Chimay Blonde Dorèe
Belgia
Volum: 0.750 Pris: 99,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Carrascal Chardonnay
Argentina
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Bestillingsutvalget

