Med en deilig pai har du ikke bare en herlig middag, men kanskje også noe igjen til lunsj dagen etter.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kyllingpai med spinat
Antall porsjoner
6
Tilberedningstid
Ingredienser
Paibunn
150
g
200
g
2
ss
Fyll
3
stk
1
stk
200
g
5
stk
3
dl
1
ts
0.5
ts
10
stk
Fremgangsmåte
Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile kaldt i ca. ½ time. Trykk deigen ut i en paiform og prikk med en gaffel. Stek i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Stek kyllingbitene og finhakket løk. Tilsett renset og vasket spinat og fres det til spinaten faller sammen. Fordel alt på den forstekte paibunnen.
Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss delte oliven og revet ost på toppen. Stek paien videre i ca. 25 minutter til den er gyllenbrun.
Tips: Paistykker kan pakkes i folie og lunes over grillen.
Vi har mange flere supre oppskrifter på pai
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)