Mafaldine med bacon og asparges
Fremgangsmåte
Brun den hakkede løken i smør, tilsett bacon i strimler og stek det i panne i ca. 3 minutter.
Vask aspargesen og skjær knoppene av stilken. Spar på knoppene! Skjær stilkene i biter, legg dem i pannen og hell over litt vann. La det koke til aspargesen er gjennommyk, ca 6 minutter.Tilsett kremfløten og kok ytterligere 5 minutter, smak til med salt og pepper.
Kok opp 4 liter vann, tilsett 2 ss salt og kok Mafaldine i 9 minutter. Hell av vannet og bland med sausen. Smak til med litt bergmynte. Ved behov kan sausen spes ut med litt kokevann fra pastaen. Rett før maten serveres, skal aspargesknoppene koke 1-2 minutter i saltet vann.
Dekorer maten med de kokte aspargesknoppene og revet parmesanost.
Her er alt du behøver å vite om pasta
Se våre andre forslag med pasta og fisk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
78 POENG