Nyhetsbrev 2

Det er med stor beklagelse vi må melde om endringer i årets reiseplaner. På grunn av de akutte problemer i det britiske landbruket for tiden ble vi nødt til å utsette turen til Skottland. Ny dato er 13. - 16. september 2001.
Redaksjonen
30 Mars 2001 - 17:39

Foreløpig program ser slik ut:

13. september 08.00 Avreise til London/ Heaathrow
1155 London - Aberdeen
Ettermiddagsbesøk Glendronach
Kveld: Middag og overnatting Mac Ellen (ikke bekreftet)

14. september Formiddagen hos Tomore ved Spey Lunsj
Ettermiddag hos Glenmorangie ved Inverness Middag/overnatting

15. september Formiddagstog til Edinburgh
Ettermiddag Shopping sightseeing
Felles middag/overnatting

16. september Fly hjem via London ankomst 21.50

Vi jobber fremdeles med sponsing av turen og ber de av våre medlemmer som har påvirkningsmulighet til dette om å melde fra til Mai Tjemsland på Terra. Prisen ligger nå på ca kroner 4500 per person i dobbeltrom.

Siden turen til Skottland er forskjøvet, blir også turen til Spania det.
Ny dato er satt til : 10 - 14 oktober 2001

Også her har vår eminente turkomité satt opp et foreløpig program:

Spania
10. oktober 0630 avreise til Bilbao via Frankfurt
Transit til Rioja

11. og 12. oktober Rundtur i Rioja. Foreløpig har følgende hus meldt sin interesse for besøk av oss; Montecillo, Muga, Bodegas Breton

13. oktober Avreise til Ribera del Duero. Der har vi muligens avtale om besøk samt overnatting/middag hos Abadia de Retuerta som er et ombygd og helt fantastisk kloster - disse vinene fikk 5 og 6 "glass" i Aftenposten da de ble lansert.

14. oktober Avreise fra Madrid:
15.15 - 18.25 Mad-CPH
19.25 - 20.35 CPH - OSL

Denne turen håper vi å få til maks kroner 7000, men det avhenger mye av hva vi klarer å få til av rimelig overnatting, lunsj og middag. Har noen gode ideer, send gjerne en fax til Mai Tjemsland: 67 54 44 78, all hjelp og ideutveksling mottas med glede!

Forhåndsreservasjon av plass på turene kan sendes til t Turid Olsen eller Aase E.Jacobsen

Samtidig vil vi minne om kontingentkravet som ble sendt ut tidligere i år. Fortsatt er det noen etternølere som ikke har sendt giroen til betaling. Hvis du er en av dem, håper vi at du føler deg kallet til å finne den frem fra regningsbunken. Hvis du ikke har den lenger, kan du sende en mail til tom@nordmail.no, så får du tilsendt en ny.
 
Da gjenstår bare å ønske alle vinkelnere vekst og framgang! Og ikke minst en god påske.

Knut Aanonsen
President
DNVF
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her