Nyhetsbrev 2

Det er med stor beklagelse vi må melde om endringer i årets reiseplaner. På grunn av de akutte problemer i det britiske landbruket for tiden ble vi nødt til å utsette turen til Skottland. Ny dato er 13. - 16. september 2001.
Redaksjonen
30 Mars 2001 - 17:39

Foreløpig program ser slik ut:

13. september 08.00 Avreise til London/ Heaathrow
1155 London - Aberdeen
Ettermiddagsbesøk Glendronach
Kveld: Middag og overnatting Mac Ellen (ikke bekreftet)

14. september Formiddagen hos Tomore ved Spey Lunsj
Ettermiddag hos Glenmorangie ved Inverness Middag/overnatting

15. september Formiddagstog til Edinburgh
Ettermiddag Shopping sightseeing
Felles middag/overnatting

16. september Fly hjem via London ankomst 21.50

Vi jobber fremdeles med sponsing av turen og ber de av våre medlemmer som har påvirkningsmulighet til dette om å melde fra til Mai Tjemsland på Terra. Prisen ligger nå på ca kroner 4500 per person i dobbeltrom.

Siden turen til Skottland er forskjøvet, blir også turen til Spania det.
Ny dato er satt til : 10 - 14 oktober 2001

Også her har vår eminente turkomité satt opp et foreløpig program:

Spania
10. oktober 0630 avreise til Bilbao via Frankfurt
Transit til Rioja

11. og 12. oktober Rundtur i Rioja. Foreløpig har følgende hus meldt sin interesse for besøk av oss; Montecillo, Muga, Bodegas Breton

13. oktober Avreise til Ribera del Duero. Der har vi muligens avtale om besøk samt overnatting/middag hos Abadia de Retuerta som er et ombygd og helt fantastisk kloster - disse vinene fikk 5 og 6 "glass" i Aftenposten da de ble lansert.

14. oktober Avreise fra Madrid:
15.15 - 18.25 Mad-CPH
19.25 - 20.35 CPH - OSL

Denne turen håper vi å få til maks kroner 7000, men det avhenger mye av hva vi klarer å få til av rimelig overnatting, lunsj og middag. Har noen gode ideer, send gjerne en fax til Mai Tjemsland: 67 54 44 78, all hjelp og ideutveksling mottas med glede!

Forhåndsreservasjon av plass på turene kan sendes til t Turid Olsen eller Aase E.Jacobsen

Samtidig vil vi minne om kontingentkravet som ble sendt ut tidligere i år. Fortsatt er det noen etternølere som ikke har sendt giroen til betaling. Hvis du er en av dem, håper vi at du føler deg kallet til å finne den frem fra regningsbunken. Hvis du ikke har den lenger, kan du sende en mail til tom@nordmail.no, så får du tilsendt en ny.
 
Da gjenstår bare å ønske alle vinkelnere vekst og framgang! Og ikke minst en god påske.

Knut Aanonsen
President
DNVF
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her