Nyhetsbrev 2

Det er med stor beklagelse vi må melde om endringer i årets reiseplaner. På grunn av de akutte problemer i det britiske landbruket for tiden ble vi nødt til å utsette turen til Skottland. Ny dato er 13. - 16. september 2001.
Redaksjonen
30 Mars 2001 - 17:39

Foreløpig program ser slik ut:

13. september 08.00 Avreise til London/ Heaathrow
1155 London - Aberdeen
Ettermiddagsbesøk Glendronach
Kveld: Middag og overnatting Mac Ellen (ikke bekreftet)

14. september Formiddagen hos Tomore ved Spey Lunsj
Ettermiddag hos Glenmorangie ved Inverness Middag/overnatting

15. september Formiddagstog til Edinburgh
Ettermiddag Shopping sightseeing
Felles middag/overnatting

16. september Fly hjem via London ankomst 21.50

Vi jobber fremdeles med sponsing av turen og ber de av våre medlemmer som har påvirkningsmulighet til dette om å melde fra til Mai Tjemsland på Terra. Prisen ligger nå på ca kroner 4500 per person i dobbeltrom.

Siden turen til Skottland er forskjøvet, blir også turen til Spania det.
Ny dato er satt til : 10 - 14 oktober 2001

Også her har vår eminente turkomité satt opp et foreløpig program:

Spania
10. oktober 0630 avreise til Bilbao via Frankfurt
Transit til Rioja

11. og 12. oktober Rundtur i Rioja. Foreløpig har følgende hus meldt sin interesse for besøk av oss; Montecillo, Muga, Bodegas Breton

13. oktober Avreise til Ribera del Duero. Der har vi muligens avtale om besøk samt overnatting/middag hos Abadia de Retuerta som er et ombygd og helt fantastisk kloster - disse vinene fikk 5 og 6 "glass" i Aftenposten da de ble lansert.

14. oktober Avreise fra Madrid:
15.15 - 18.25 Mad-CPH
19.25 - 20.35 CPH - OSL

Denne turen håper vi å få til maks kroner 7000, men det avhenger mye av hva vi klarer å få til av rimelig overnatting, lunsj og middag. Har noen gode ideer, send gjerne en fax til Mai Tjemsland: 67 54 44 78, all hjelp og ideutveksling mottas med glede!

Forhåndsreservasjon av plass på turene kan sendes til t Turid Olsen eller Aase E.Jacobsen

Samtidig vil vi minne om kontingentkravet som ble sendt ut tidligere i år. Fortsatt er det noen etternølere som ikke har sendt giroen til betaling. Hvis du er en av dem, håper vi at du føler deg kallet til å finne den frem fra regningsbunken. Hvis du ikke har den lenger, kan du sende en mail til tom@nordmail.no, så får du tilsendt en ny.
 
Da gjenstår bare å ønske alle vinkelnere vekst og framgang! Og ikke minst en god påske.

Knut Aanonsen
President
DNVF
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder
Ukens drink

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder

Vodka, bjørnebærlikør, vanilje, ananas og lime gjør denne drinken til en flytende kjærlighet-på-pinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+
Tester

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils
Matkurs og vinkurs
Masterclass BEINSPIRED

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils

På BEINSPIRED 2026 kan du få smake 5 flotte franske viner. Her er det begrenset antall plasser, så sikre deg dine billetter nå!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder
Ukens drink

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder

Vodka, bjørnebærlikør, vanilje, ananas og lime gjør denne drinken til en flytende kjærlighet-på-pinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her