Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 Juni 2014 - 13:10

    Fråts i frosne jordbærdrømmer

    Denne kaken kombinerer to av sesongens absolutte favoritter, nemlig iskrem og jordbær. Prøv denne sommerlige oppskriften.
    12. juni 2014
  • 12 Juni 2014 - 10:53

    Nypoteter skal spises med skallet på

    Knus potetene med gaffelen og du er svært så trendy, for potetene skal være uskrelte og ujevnt most. Prøv denne oppskriften.
    12. juni 2014
  • 05 Juni 2014 - 13:00

    By på en nydelig rabarbrapai

    Rabarbra hører forsommeren til. Server denne friske, søte og sprø rabarbrapaien med smak av vanilje til kaffen eller som dessert.
    05. juni 2014
  • 03 Juni 2014 - 10:00

    Disse salatene må du prøve

    Salat kan både være tilbehør og fullverdig middag. Her får du 12 fristende oppskrifter.
    03. juni 2014
  • 29 Mai 2014 - 13:05

    Denne kaken skal ikke stekes

    En ostekake som denne er perfekt for sommerkjøkkenet. Du trenger bare kjølemuligheter. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
    29. Mai 2014
  • 23 Mai 2014 - 18:13

    Bhoga er Gøteborgs nye nytelse

    Bhoga har etablert seg i Sverige-toppen etter at restauranten fikk sin første Michelin-stjerne tidligere i år.
    23. Mai 2014
  • 20 Mai 2014 - 10:16

    Gi fisken en forførende saus

    At Pernod bidrar til å stimulere forførelseskunsten, er ikke dokumentert. Det er heller ikke dens andre mytiske egenskaper, men noen dråper i sausen gjør i alle fall underverker.
    20. Mai 2014
  • 19 Mai 2014 - 10:00

    Nykål og hollandaisesaus gjør susen

    Spander litt armkraft på kjøkkenet, og du tryller frem et festmåltid ved hjelp av den yppigste gule hollandaise og nydampet kål som får følge av fristende friske hvitviner.
    19. Mai 2014
  • 12 Mai 2014 - 11:04

    Rødseien forbys

    Rødseielskere over hele landet er i harnisk etter at Mattilsynet ikke lenger tillater produksjon av denne tradisjonsfisken.
    12. Mai 2014
  • 12 Mai 2014 - 10:00

    Dette kjennetegner fenalår av høy kvalitet

    Til nasjonaldagen velger vi de beste råvarene, det gjelder selvsagt også fenalåret. Aller best er det når det er laget på gamlemåten.
    12. Mai 2014
  • 10 Mai 2014 - 13:00

    17. mai-kakene til de minste

    Disse små søte kakene vil ikke bare glede festens minste, men også en utslitt russ og bestefar.
    10. Mai 2014
  • 08 Mai 2014 - 13:10

    Dette er Norges beste 17. mai-kake

    Med rød, hvit og blå farge tryller du fram denne storslagne kaken på nasjonaldagen. Oppskriften er utrolig enkel. Bare prøv.
    08. Mai 2014
  • 30 April 2014 - 16:55

    Denne kaken kan du ta med overalt

    Brownies er alltid populært å ha med seg på besøk eller på tur. Denne oppskriften med smak av valnøtter og karamell er ekstra god.
    30. april 2014
  • 26 April 2014 - 16:00

    De viktigste mattrendene i 2014

    Globalisering, smaksrikt for en liten penge, historien, renhet, enkelhet og naturlighet sammen med samvittighet og identitet er det som styrer mattrendene i år. Det skandinaviske er fortsatt hot.
    26. april 2014
  • 25 April 2014 - 01:05

    Dette blir populær fredagskos

    Denne fredagen må tacoen vike for en superrask gryte som alle vil like. Stikkordet er béarnaisesaus. Enkelt og godt.
    25. april 2014
  • 24 April 2014 - 16:00

    Gatemat i særklasse i Oslo

    Plah gjorde spådommene fra starten til skamme. Etter 10 år er landets eneste helnorske thairestaurant en ubetinget suksess. Utvidelsen med street food-avdelingen har vist seg å bidra enda mer i samme positive retning.
    24. april 2014
  • 24 April 2014 - 13:10

    Bak luftige vannbakkels med smak av bringebær

    Disse kakene som heter profiteroles på fransk, er noen skikkelig deilige munnfuller. Følg oppskriften, så blir resultatet perfekt.
    24. april 2014
  • 21 April 2014 - 01:06

    Slik får du saftig kjøtt fra grillen

    For mange er grilling ensbetydende med saftige kjøttretter. Apéritif gir deg de gode tipsene og de fristende oppskriftene.
    21. april 2014
  • 17 April 2014 - 13:10

    Stek kaken på bålet

    Enten du er på tur i skogen eller på fjellet, er kake stekt på bålet et populært innslag i spisepausen.
    17. april 2014
  • 16 April 2014 - 11:30

    Bakt fenalår med kålstuing

    Denne middagen må forberedes flere dager i forveien, men når du først har fått fenalåret i ovnen, lager det seg selv.
    16. april 2014
  • 10 April 2014 - 13:10

    Disse påskeharene må du lage

    De er søte både å se på og spise. Helt uimotståelige og ikke minst lettere å lage enn du tror.
    10. april 2014
  • 09 April 2014 - 10:45

    Derfor smaker Lofotlam så godt

    Urter i liene, saltholdig gress hele distansen fra fjære til fjell, bratte fjell og godt stell. Summen av dette blir Lofotlam, til glede for matkjennere i hele landet.
    09. april 2014
  • 03 April 2014 - 13:10

    Planlegg påskegodteriene nå

    Disse påskemuffinsene utkonkurrerer de vanlige påskeeggene. Her får du oppskriften.
    03. april 2014
  • 01 April 2014 - 10:50

    Derfor er argentinsk biff best

    For biffelskere er det bare en ting som teller når det gjelder å nå biffhimmelen: At kjøttet er mørt. Noe som er en garanti i Argentina.
    01. april 2014
  • 31 Mars 2014 - 10:49

    Hvilken biff skal jeg velge?

    Lær mer om hva du skal se etter når du velger biffkjøtt til middagen og hva som utgjør de små forskjellene i smak og mørhet.
    31. mars 2014