Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 November 2014 - 13:30

    Opplev Italias gastronomiske revolusjon

    Italias topprestaurantscene har gått fra pretensiøst og dyrt til å være helt i front i Vest-Europa hva angår revolusjonære ideer.
    11. november 2014
  • 01 November 2014 - 03:00

    En klassisk lammestek blir alltid vellykket

    Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.
    01. november 2014
  • 29 Oktober 2014 - 11:25

    Slik lager du en passe skremmende halloween-fest for de voksne

    Det er lov å ha det litt halloween-moro selv om du ikke vandrer gatelangs utkledd som en krysning av Madam Mim og en cyborg.
    29. oktober 2014
  • 27 Oktober 2014 - 11:00

    Salt svineknoken selv - det er enkelt og sabla godt

    Svineknoke er en ufortjent lite brukt råvare som i hjemmesaltet utgave og med fint drikkefølge blir mottatt. Her er oppskriften.
    27. oktober 2014
  • 21 Oktober 2014 - 11:45

    Knallsterkt konsept

    På den sichuaninspirerte oslorestauranten Dinner er det ingen som hviler på laurbærene til tross for at dette i kinesisk sammenheng knallsterke kjøkkenet har vært en suksess i over tjue år.
    21. oktober 2014
  • 10 Oktober 2014 - 10:35

    Feir med gode eggeretter

    Den 10. oktober feires verdens eggdag. Prøv en eller flere av disse 12 flotte oppskriftene som alle er basert på egg.
    10. oktober 2014
  • 09 Oktober 2014 - 11:00

    Be inn til en skikkelig høstfest

    Reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur og fortjener ekstra oppmerksomhet. Her er oppskriften på en vellykket fest.
    09. oktober 2014
  • 09 Oktober 2014 - 09:00

    Gutta på tur er kommet hjem

    Vaaghals heter den nye restauranten som blant andre Gutta på tur-gjengen står bak.
    09. oktober 2014
  • 08 Oktober 2014 - 02:00

    Denne viltretten tryller du fram på et blunk

    Reinskav er et genialt produkt. Du får mye god smak på kort tid samtidig som det er god ressursutnyttelse. Her er oppskriften som passer perfekt i en hektisk førjulstid.
    08. oktober 2014
  • 04 Oktober 2014 - 02:10

    I dag blir det virkelig luksusmat til middag

    Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
    04. oktober 2014
  • 03 Oktober 2014 - 02:05

    Sats på dette kjappe alternativet til fredagskosen

    Pitabrød fylt med med krydret svinekjøtt er et supert alternativ til fredagstacoen eller når du bare har det travelt.
    03. oktober 2014
  • 02 Oktober 2014 - 11:00

    Nå skal du overbevises: Lapskaus er skikkelig god mat

    God hjemmelaget lapskaus er ikke hverdagskost lenger. Og det er synd, for det er svært enkelt og godt om du følger våre råd.
    02. oktober 2014
  • 01 Oktober 2014 - 13:55

    Første kvinne med to Michelin-stjerner i New York

    Emma Bengtsson, kjøkkensjef på Aquavit, er dessuten eneste svenske kvinnelige kokk som har oppnådd så mye.
    01. oktober 2014
  • 01 Oktober 2014 - 07:30

    Unge kokker skal gi oss bedre veimat

    Esso har i samarbeid med Arne Brimi og en rekke unge og nytenkende kokker satt i gang en dugnad for å bedre den utskjelte veimaten.
    01. oktober 2014
  • 30 September 2014 - 11:00

    Sats på enkle, men smaksrike retter i ferien

    I ferien skal du også slappe av på kjøkkenet. Her får du et knippe oppskrifter som er perfekte når du vil være mest mulig utendørs.
    30. september 2014
  • 27 September 2014 - 11:00

    Lag en restefest for to - eller flere

    Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade. Her er oppskriften og drikkeforslagene.
    27. september 2014
  • 25 September 2014 - 11:00

    Eksotisk vri på lammet

    Lammeskanker med marokkansk krydring og ekstra lang tilberedning som i denne oppskriften krever viner som har lagt litt tid bak seg.
    25. september 2014
  • 23 September 2014 - 17:04

    Her får du byens beste pølse - i brød

    Håndverkerstuene sørger ikke bare for at fredagspilsen får skikkelig matfølge, men jobber med at ritualet skal bli helnordisk. Det gjelder forresten for hele drikke- og mattilbudet til den tradisjonsrike Oslo-restauranten.
    23. september 2014
  • 23 September 2014 - 12:45

    Hvilke bier tror du gir best honning?

    En undersøkelse viser at byhonning fra tjukkeste Oslo inneholder flere sunne mineraler enn honning fra landet.
    23. september 2014
  • 22 September 2014 - 08:00

    Visste du dette om kveite?

    Kveite, hellebarn, gudefisk. Kjært barn har mange navn. Lær mer om en av våre aller beste matfisker og få tips og oppskrifter.
    22. september 2014
  • 18 September 2014 - 14:10

    Endelig noe godt du kan bruke tyttebærene til

    Mange lar det bli med tilbehør til kjøttkakene, men friske tyttebær smaker fantastisk sammen med den fete mascarponekremen.
    18. september 2014
  • 11 September 2014 - 11:00

    Har du prøvd å lage lasagne av poteter?

    La poteten overta for pasta denne gangen og server en smaksrik potetlasagne med drikke etter hva lommeboken tåler.
    11. september 2014
  • 11 September 2014 - 02:00

    Slike kyllingretter vil alle ha

    Saftig kyllingbryst med en smak av italia servert med en smaksrik salat. Det er oppskriften på dagens sikre middagssuksess.
    11. september 2014
  • 01 September 2014 - 11:00

    Fylte grønnsaker er snadder

    Fyll grønnsaker med det du har i kjøleskapet og la dem spille hovedrollen på tallerkenen. Oppskrifter med drikkeforslag får du her.
    01. september 2014
  • 26 August 2014 - 16:00

    Nytt kokketips på Facebook hver dag

    Følg oss på Facebook hver dag. Der gir vi deg smarte tips som gjør deg til en bedre kokk og som gjør at du får maksimal uttelling av råvarene du bruker.
    26. august 2014