02 April 2014 - 14:46
Vin - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
02. april 2014
-
02 April 2014 - 06:00
Knallkjøp fra Toscana
Disse vinene er usedvanlig gunstig priset i Norge. Supre matviner begge to.02. april 2014 -
28 Mars 2014 - 12:00
Dette er den nye folkedrinken
Denne superenkle og like gode drinkoppskriften består av noen få ingredienser som er favoritter på hver sin side.28. mars 2014 -
28 Mars 2014 - 12:00
Franciacorta er ingen blek kopi
De musserende vinene fra italienske Franciacorta tar opp konkurransen med Champagne. Men 250 års forsprang er ikke å kimse av. Spesielt utfordrende er holdningene til forbrukerne.28. mars 2014 -
27 Mars 2014 - 06:00
Vellykkete viner fra leirkrukker
Den sicilianske produsenten COS har stålkontroll på vinene sine, også de som lages i amforaene.27. mars 2014 -
26 Mars 2014 - 06:00
Røverkjøp til vinkosen
Vinen med den gule etiketten eller boksen er blitt et symbol på god og prisgunstig vin fra Sør-Afrika. Nå også Fair Trade-merket.26. mars 2014 -
23 Mars 2014 - 00:41
Se alle våre spennende og lærerike mat- og vinkurs
Bli med på våre lærerike mat- og vinkurs, eller overrask dine venner med en flott gave.23. mars 2014 -
21 Mars 2014 - 12:00
Djevelsk god margarita
Denne drinkoppskriften kan løses lettvint med halvfabrikata eller også fra bunnen av. Smaker godt gjør den uansett.21. mars 2014 -
20 Mars 2014 - 10:30
Denne musserende vinen er sabla billig
Denne sørafrikanske musserende vinen er et kupp både på flyplassen og på polet. Og faktisk billigere her enn i Afrika.20. mars 2014 -
20 Mars 2014 - 06:00
Klar favoritt fra Barbaresco
Moccagatta lager alltid besnærende gode barbarescoer. Mye vin for pengene får du også.20. mars 2014 -
19 Mars 2014 - 14:16
Barbarescos berømte kooperativ
Barbaresco-kooperativet har spilt en viktig rolle i å demonstrere dette områdets potensial og mangfold - og at det ikke er noe dårligere enn naboen Barolo.19. mars 2014 -
19 Mars 2014 - 13:55
De nødvendige tanninene
Tannin skaper struktur i en vin og gjør den lagringsdyktig. Det er imidlertid stor forskjell i kvalitet og struktur på tanninene avhengig av druetype, avlingsavkastning, druemodenhet, geografisk opprinnelsessted og vinmakingsteknikker.19. mars 2014 -
19 Mars 2014 - 06:00
Barbaresco til halv pris
Det er ingen grunn til å være skeptisk selv om denne barbarescoen koster det halve av andre. Den holder absolutt mål.19. mars 2014 -
14 Mars 2014 - 12:00
Lettvint colada med bringebær
Denne drinkoppskriften kan løses lettvint med halvfabrikata eller også fra bunnen av. Smaker godt gjør den uansett.14. mars 2014 -
13 Mars 2014 - 06:00
Imponerende rødviner fra Nord-Spania
Galicia er mer enn leskende hvitviner av druen albariño. Rødvinene fra Ribeira Sacra og Ribeiro setter spor etter seg.13. mars 2014 -
12 Mars 2014 - 10:00
Slik velger du vin til lyst kjøtt
Lyst kjøtt som kylling og kalv stiller større krav til vinvalget enn de fleste tenker over. I denne artikkelen lærer du hvilke viner som passer til de ulike kjøttypene og hvorfor.12. mars 2014 -
12 Mars 2014 - 06:00
Et røverkjøp av en hvitvin
Denne hvitvinen kommer fra de franske alper og kan det å gi varme. Spennende og et knallgodt kjøp er den også.12. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 12:00
Tequiladrink som skremmer bort vinteren
La tankene fly til varmere strøk i det du lar deg friste av en eksotisk drinkoppskrift med tequila.07. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 10:00
Nyhetene på polet mars 2014
07. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 09:59
Nyhetene på polet mars 2014 - musserende, hvitvin og rosévin
07. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 09:58
Nyhetene på polet mars 2014 - rødvin
07. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 09:57
Nyhetene på polet mars 2014 - øl, likør og fruktvin
07. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 09:56
Nyhetene på polet mars 2014 - brennevin
07. mars 2014 -
06 Mars 2014 - 06:00
Aristokratiske Ch. Canon-Gaffelière
Dette vinslottet tilhører eliten i St. Emilion og Bordeaux' høyreside som sådan. 2008-årgangen overbeviser stort.06. mars 2014 -
06 Mars 2014 - 01:01
Brunello di Montalcino-kartet tegnes om
Det er et stadig sterkere ønske om å dele opp området for Brunello di Montalcino i underområder.06. mars 2014