Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 April 2011 - 16:51

    Fikk gull for maten

    Quality Hotel 33 vant prisen for best utøvermat under ski-VM i Oslo.
    05. april 2011
  • 01 April 2011 - 18:06

    Stort fokus på gode råvarer

    New Zealand har mange likhetstrekk med Norge, både hva angår natur, flora og fauna. Og kjøkkenet har stor europeisk påvirkning. Men når vi kommer til råvarekvalitet, ja da snakker vi om virkelig store forskjeller.
    01. april 2011
  • 01 April 2011 - 15:25

    Helles siste konk

    Det siste av en rekke selskaper med Helle Jordbræks navn er nå konkurs.
    01. april 2011
  • 30 Mars 2011 - 17:53

    Midt i matfatet

    Roy Magne Berglund har med Du Verden satt Svolvær ettertrykkelig på det norske matkartet. Og det i mer enn ti suksessrike år.
    30. mars 2011
  • 29 Mars 2011 - 22:32

    Nye koster på Cinderella

    Spisested og hotell gjenåpner langs E18.
    29. mars 2011
  • 29 Mars 2011 - 16:30

    «Zachen» fornyer og utvider

    Får 12 restauranter og uteservering på taket i Bergen.
    29. mars 2011
  • 29 Mars 2011 - 16:24

    Fikk grønt utelys

    Odd Ivar Solvold åpner uteservering i Sandefjord.
    29. mars 2011
  • 29 Mars 2011 - 15:50

    Serverer sjømat ved Hankø

    Christine Alexandersen  åpner restaurant i sommer.
    29. mars 2011
  • 22 Mars 2011 - 16:06

    Bakeri hevet resultatet

    Baker Hansen tjener fett på kakefester på jobben.
    22. mars 2011
  • 16 Mars 2011 - 17:30

    Satser på sushi

    Halden får sin første sushi-restaurant.
    16. mars 2011
  • 16 Mars 2011 - 17:27

    Helt uten pinner

    For Australias mest ettertraktete kokk, japanske Tetsuya Wakuda, er så godt som ingen ingrediens for vanskelig å angripe. Han eksperimenterer med det meste. Han har til og med laget sushi av vår egen sursild. Men pinnene har han byttet ut.
    16. mars 2011
  • 15 Mars 2011 - 17:17

    Hvem får stjerne i år?

    Onsdag kommer den nye Michelin-guiden. Her er kokkenes egne stjernetips.
    15. mars 2011
  • 15 Mars 2011 - 17:03

    Renaa leter etter lokaler

    Vil eksportere Stavanger-konsept til Trondheim.
    15. mars 2011
  • 15 Mars 2011 - 16:10

    Serverer sunn hjerneføde

    Hoteller satser på ny meny for bedriftsmarkedet.
    15. mars 2011
  • 10 Mars 2011 - 11:44

    Hetere hverdag

    Rune Brand er ikke bare en ambassadør for chili. Han har også gjort den skånske bygda Åraslöv til Nordens chilisentrum.
    10. mars 2011
  • 09 Mars 2011 - 02:00

    Krydret sei med grønne linser

    Sei kan brukes til så mye mer enn bare som seibiff med løk. Den smakfulle fisken får en krydret avslutning i dag.
    09. mars 2011
  • 08 Mars 2011 - 02:00

    Festmeny til kvinnens pris

    Gratulerer med dagen, alle kvinner. Det er deres dag i dag, og gutta skal få lov til å lage denne fristende menyen til deres ære.
    08. mars 2011
  • 07 Mars 2011 - 17:40

    Ny priskrig i matbutikkene

    Kiwi fører an med priskutt på sunn mat.
    07. mars 2011
  • 04 Mars 2011 - 15:53

    Kiwi vant i dårlig år for matkjedene

    Mens Coop og Ica ble taperne i det dårligste matåret på 10 år.
    04. mars 2011
  • 01 Mars 2011 - 15:12

    Nortura hovedsponsor for kokkelandslaget

    Nytt samarbeid skal komme forbrukerne til gode.
    01. mars 2011
  • 01 Mars 2011 - 12:52

    Førstehjelp til matpakken

    Når matpakker skal smøres går vanligvis fantasien helt i vranglås. Fortvil ikke, for Apéritif gir deg gode tips til en langt mer spennende matpakke.
    01. mars 2011
  • 25 Februar 2011 - 20:33

    Må betale etter ulovlig overvåking

    United Bakeries fikk gebyr på 40.000 kroner.
    25. februar 2011
  • 25 Februar 2011 - 20:15

    NorgesGruppen satser på økomat

    De første produktene i ny serie til butikkene i mars.
    25. februar 2011
  • 25 Februar 2011 - 13:01

    Nye impulser hos Carls

    På Carls eksperimenterer restaurantsjef Anders Thoren med drikke fra hele verden. Og gjestene er veldig åpne for nye og ofte uvante smaker som får følge kjøkkensjef Christofer Bengtsson lekne retter.
    25. februar 2011
  • 23 Februar 2011 - 10:55

    Dine egne VM-kokker

    Hvis du lar barna lage middagen i vinterferien mens dere voksne følger med på sendingene som ruller over skjermen i disse VM-tider, blir resultatet garantert en positiv opplevelse for hele familien.
    23. februar 2011