Lam - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 September 2010 - 02:00

    Fårikål til den store festen

    Det er klart vi har fårikål til middag på vår nasjonalretts store festdag, og her kan du se video av hvordan du går frem for å lage den herligste fårikål.
    30. september 2010
  • 20 September 2010 - 02:00

    Tjuvstart lammesesongen med noe riktig krydret

    I dag serverer vi en av våre største delikatesser på en ny og spennende måte - prøv bare selv.
    20. september 2010
  • 01 Juli 2010 - 02:00

    Lammespyd på grillen

    Enkle, velsmakende retter er deilig på varme late sommerdager. Dette grillspydet lager du i en fei.
    01. juli 2010
  • 16 April 2009 - 02:00

    I dag er det etiopiske smaker på middagsbordet

    Denne spennende retten kommer opprinnelig fra Etiopia, i anledning at fredsprisen i dag deles ut til landets statsminister Abiy Ahmed. Hvis du tyr til ferdige lefser er dette en rett som lar seg gjennomføre på en tirsdag i desember.
    16. april 2009
  • 24 Februar 2009 - 02:00

    Lettsaltet lammekjøtt med kålrot og raspeball

    Det er siste dag før faste, og i dag skal du fråtse i god og kraftig tradisjonsmat.
    24. februar 2009
  • 26 Oktober 2008 - 02:00

    Honningglasert lammeribbe

    Endelig tid for søndagsmiddag, og med en deilig glasert lammeribbe kan ikke helgen rundes av bedre.
    26. oktober 2008
  • 09 Mars 2008 - 02:00

    Slik lager du middelhavsgryte med lam

    I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du nyter det herlige vårværet.
    09. mars 2008
  • 05 Mars 2006 - 02:00

    Seco de Cordero - peruviansk lammegryte

    En smaksrik lammegryte passer selvsagt utmerket som søndagsmiddag. Som drikkefølge velger vi oss en rødvin med masse matchende frukt.
    05. mars 2006
  • 03 Juni 2004 - 09:56

    Krydret lam på grillen

    Å marinere grillkjøttet selv er unnagjort på et kvarter kvelden i forveien. Prøv denne oppskriften.
    03. juni 2004
  • 10 April 2004 - 09:00

    Sennepsgratinert lammerygg og provencalske tomater

    Nå er lammet på sitt beste. Ta derfor sats og trå til for fullt når denne påskens lørdagsmiddag skal kreeres. Vi må reise et godt stykke for å komme til vinvalgets hjemsted som er USA. Og det er en Pinot Noir som skal nytes sammen med lammekjøttet. Smakli
    10. april 2004
  • 05 Juni 2002 - 02:00

    Når inspirasjonen kommer fra Karibia, blir også det norske kjøttet spenstig hot

    I denne retten kan du enten bruke lam eller kje. Når det får godgjøre seg lenge på ovnen, blir det knallgodt.
    05. juni 2002
  • 22 Mars 2002 - 02:00

    Her får du en solid kickstart på påsken

    Forberedelsene til påsken er kanskje påbegynt allerede. Da er det godt å ha noe enkelt, men godt å bite i denne kvelden. Bytt derfor ut hamburgeren med en lammeburger - du vil ikke angre.
    22. mars 2002