Steinbit er blitt manges favorittfisk på grunn av den lite fiskeaktige og faste konsistensen. Her er fem lekre oppskrifter som vil gjøre opplevelsen enda større.
Det skal ikke store tidsinvesteringen til for å gi grillbeina en fornyet grillsmak. Ikke behøver du bruke mye energi eller penger på drikkefølget heller. Og denne gangen kommer vinen i flaske, ikke boks. Her er en kombo du vil like.
Dropp alt som heter marinader og grillsauser og invester i ekstra god entrecôte til kveldens eller morgendagens grilling. Det enkleste er faktisk det beste.
Det glinser friskt rødt i store kjøttlunser som svever i lufta mellom båt og kai på Hopen. På Steine klasker kjøttstykkene i kar og baljer, og skarpe kniver smyger mykt gjennom mørt kjøtt. Hvalsesongen er i gang og det mer enn nok i havet.
Iskremens opprinnelse er et stort mysterium. Det som er sikkert er at en håndfull landsbyer i de italienske Dolomittene har erobret halve Europas ganer med sin iskrem. Apéritif dro til Nord-Italia for å finne hemmeligheten bak den typiske italienske søtsa
Hvor mange pølsetyper som faktisk eksisterer, er det umulig å si noe om. I pølsenes verden finnes det nemlig ingen fasit, rent bortsett fra at pølser smaker godt.