Å lage sin egen julebrus bør være en oppgave for så vel unge voksne som de godt voksne. Du kan lage den helt uten eller med bare litt alkohol - smaken blir den samme gode.
Bare ordet panettone får tennene til å løpe i vann for alle som har prøvd denne italienske juleklassikeren. Den finnes i utallige utgaver, denne med sjokolade kommer alle til å like.
Det er kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget - en drink trenger altså ikke være varm for å tine opp en desemberkald kropp.
Med kokeboken Asiatisk viser Jan Robin Ektvedt veien for den som vil utvide sitt repertoar. Det sikret den en plass som finalist i Beste norske kokebok.
At Arne Brimi behersker juletradisjonene til fulle og sågar utvider dem, er grunnen til at kokeboka Julehøgtid er blant årets finalister i kåringen Beste norske kokebok 2020.
Fudge kan ikke sammenlignes med andre karamelltyper. Den unike teksturen bidrar til å gi deg lyst på en bit til. Kanskje dette blir årets favoritt blant julegodtene?
Med Tradisjonsmat fra Lofoten og Vesterålen blant årets finalister til den høythengende æresbevisningen Beste norske kokebok 2020, ligger det an til at også den oppvoksende slekt får lysten på skikkelig retromat,
Hard Seltzer er blitt veldig populært på grunn av lavt kaloriinnhold og lav alkohol. Men du lager den veldig enkelt selv hjemme uten bruk av kunstige søtningsmidler.