En pastarett uten verken kjøtt eller fisk, men like fullt akkurat passe kompleks i smak. Jo bedre råvarer, jo mer smak. Bruk denne oppskriften som utgangspunkt.
Ja, også de beste kokker lager burgere. Det fikk vi demonstrert da Eyvind Hellstrøm laget sin versjon av burgere i går kveld i sin nye tv-serie. Nå kan også du prøve dem hjemme.
Når Lise Finckenhagen lager kokebok, brytes ofte konvensjonene, også når det er snakk om julematen. Lises jul er en av fem kokebøker som er nominert til Beste norske kokebok 2016.
Svinefilet er både lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken. Denne oppskriften klarer alle.
Nå er det måneder med "r" i, og det i overskuelig framtid. Og torsken er atter fast i fisken. Denne oppskriften vil få alle til å glede seg til middag.
Lammesauté er en form for gryterett som lages med mørt lammekjøtt og er unnagjort på en halvtime. Selv om det er i seneste laget for sopplukking, har du kanskje noe i fryseren?