Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 Desember 2007 - 02:02

    Juleøl og annet øl

    Mange foretrekker et skummende følge til julematen, enten det er med eller uten alkohol. Her finner du en rekke gode artikler om øl i alle varianter.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 02:02

    Drikke til lutefisk

    Til lutefisk er både juleøl og akevitt selvskrevne kandidater. Vi gir deg her de seneste testresultater for disse drikkevarene.
    01. desember 2007
  • 23 November 2007 - 02:00

    Svinefilet Orange

    Fredag er for mange den dagen i uka man tar seg en festmiddag. I dag får du en oppskrift på saftig svinefilet med spennende smaker.
    23. november 2007
  • 22 November 2007 - 02:00

    Kalkun-trio

    I dag gir vi deg ikke én, men tre herlige oppskrifter på Thanksgiving-middagen i kveld!
    22. november 2007
  • 19 November 2007 - 18:00

    Superkokkens favoritt

    Bocuse d'Ors fiskeprisvinner Sven Erik Renaa vet hva som skal til for å oppnå det perfekte fiskemåltidet. Og ishavsrøye er en av favorittene.
    19. november 2007
  • 17 November 2007 - 02:00

    Lutefisk

    En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du skal lage den perfekte lutefiskmiddagen.
    17. november 2007
  • 16 November 2007 - 14:50

    3. desember i Oslo - Enestående brunellosmaking

    Bli med i det vi smaker flere årganger av noen av verdens beste viner!
    16. november 2007
  • 15 November 2007 - 02:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet! Kjøttdeig av kylling inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    15. november 2007
  • 14 November 2007 - 14:30

    27. november - Eksklusiv champagnesmaking

    Bare ordet champagne får det til å bruse hett i manges årer - bli med på en smaking av elegante champagner.
    14. november 2007
  • 14 November 2007 - 12:00

    Mye antioksidanter

    Nye undersøkelser viser at antioksidantinnholdet i en del viltvoksende planter er svært høyt.
    14. november 2007
  • 12 November 2007 - 17:57

    Fornøyd med foret torsk

    Villfanget og foret kvalitetstorsk er et meget bra produkt. Det mener flere kokker som har testet filet av torsk som er produsert rett etter at fisken er hentet ut av merda.
    12. november 2007
  • 09 November 2007 - 18:40

    29. november - Kokkekurs - Julens festmeny

    Bli med på et kurs du sent vil glemme sammen med noen av Norges beste kokker.
    09. november 2007
  • 09 November 2007 - 02:00

    Kalvesauté

    Endelig fredag - det er på tide å skjemme seg bort med en førsteklasses rett som er enkelt å lage.
    09. november 2007
  • 07 November 2007 - 13:22

    21. november - Smak herlige viner og portviner

    Bli med eieren av én av de fremste vinhusene i Portugal på en spennende smaking.
    07. november 2007
  • 06 November 2007 - 10:00

    Stengt umiddelbart

    To steder ble stengt umiddelbart da inspektører fra Mattilsynet besøkte 26 gatekjøkken på Hadeland og Ringerike nylig.
    06. november 2007
  • 05 November 2007 - 19:15

    Spiser hele kongekrabben

    Nå kan kongekrabben spises med skallet på. Det forutsetter at krabben behandles og tilberedes rett etter at den har skiftet skall.
    05. november 2007
  • 03 November 2007 - 02:00

    Det er slik du skal tilberede rakefisk

    Denne helgen går årets Rakefiskfestival av stabelen på Fagernes, og vi er ikke dårligere enn at vi serverer den aromatiske delikatessen.
    03. november 2007
  • 02 November 2007 - 02:00

    Innbakt lammefilet

    Imponer med fabelaktige kunster på kjøkkenet denne fredagen - oppskriften finner du her.
    02. november 2007
  • 01 November 2007 - 14:17

    Smak vin fra 18 produsenter

    Gå ikke glipp av dette helt spesielle arrangementet der du kan smake et utall fabelaktige viner og møte menneskene bak dem.
    01. november 2007
  • 31 Oktober 2007 - 02:00

    Til Halloween skal du servere kyllingspøkelser

    Det blir skremmende gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert - god Halloween!
    31. oktober 2007
  • 29 Oktober 2007 - 21:40

    13. november i Oslo - Eksklusiv champagnemiddag på Oro

    Bli med på en utsøkt seksretters champagne-middag signert av Tina Jacobsen, én av landets fremste kokker.
    29. oktober 2007
  • 28 Oktober 2007 - 02:00

    Sprøstekt lammeside

    Her får du en knasende sprø søndagsmiddag til glede for hele familien.
    28. oktober 2007
  • 26 Oktober 2007 - 16:20

    Osteprisen til GI

    Osteprisen 2007 er tildelt Stiftelsen Gastronomisk Institutt. Harald Osa mottok prisen på vegne av GI.
    26. oktober 2007
  • 25 Oktober 2007 - 02:00

    Risotto med spekeskinke og laks

    En delikat blanding av norske råvarer og italiensk mattradisjon - det kan ikke bli bedre.
    25. oktober 2007
  • 24 Oktober 2007 - 15:27

    Gastronomisk snuoperasjon

    En restauranteier må bli trigget for å tore å satse på nye veier. Det ble Steinar Rinaldo, mannen bak Restaurant Setra i Stavanger. Etter å ha kjent de gode tankene for nordisk mat, var det ingen tvil om hva som måtte gjøres.
    24. oktober 2007