Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 Januar 2008 - 12:00

    Skal lære kinesere arktisk mat

    I slutten av januar reiser kokken Morten Andersen ved Henningsvær Bryggehotell til Beijing for å lære kineserne om norsk og arktisk mat.
    14. januar 2008
  • 10 Januar 2008 - 21:00

    Matmesse på Røros

    Rørosmat inviterer til messe på Røros og Tynset.
    10. januar 2008
  • 09 Januar 2008 - 16:00

    4. februar i Oslo - Smak 12 spanske viner i toppklasse

    Bli med og smak noen av de aller beste vinene fra et av Spanias ledende vinhus.
    09. januar 2008
  • 01 Januar 2008 - 02:01

    Dagens rett for hele julen 2007

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
    01. januar 2008
  • 31 Desember 2007 - 02:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2007
  • 30 Desember 2007 - 02:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2007
  • 27 Desember 2007 - 02:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!
    27. desember 2007
  • 26 Desember 2007 - 02:00

    Pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2007
  • 25 Desember 2007 - 02:00

    Juletapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet - gledelig jul!
    25. desember 2007
  • 24 Desember 2007 - 02:00

    Juleribbe

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - på video! Riktig God Jul!
    24. desember 2007
  • 21 Desember 2007 - 16:13

    Apéritifs videokjøkken

    La mesterkokken Ole Martin Alfsen vise deg hvordan du tilbereder ribbe, lutefisk og kalkun perfekt i herlige matvideoer.
    21. desember 2007
  • 20 Desember 2007 - 13:40

    28. januar i Oslo - Enestående Bordeaux-smaking

    Bli med på en smaking med både hvite og røde viner fra verdens kanskje mest berømte vinområde!
    20. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 18:40

    7. februar i oslo - Kokkekurs - Fisk og skalldyr

    Bli med på et kurs du sent vil glemme sammen med noen av Norges beste kokker.
    19. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 17:29

    22. januar i Oslo - Whisk(e)y around the world

    Bli med når en av landets fremste whiskyeksperter presenterer whiskyer fra hele verden!
    19. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 17:28

    7. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    19. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 12:30

    Jule- og nyttårshelgens store festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    19. desember 2007
  • 11 Desember 2007 - 14:00

    Nitti kommuner vil satse økologisk

    Over 90 kommuner ønsker å bli foregangskommuner for utvikling av produksjon og forbruk av økologiske varer.
    11. desember 2007
  • 09 Desember 2007 - 02:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    09. desember 2007
  • 08 Desember 2007 - 02:00

    Festmeny med klippfisk

    Vi trår til med en skikkelig festmeny når tre retter med en av våre beste råvarer - klippfisk - skal på bordet.
    08. desember 2007
  • 05 Desember 2007 - 16:00

    Helse og lokal mat slår an

    I Europa er det stor etterspørsel etter helse- og lokalmat. Det gir sjømatnæringen i Norge gode kort på hånden.
    05. desember 2007
  • 05 Desember 2007 - 02:00

    Pølsesandwich i høyden

    Smakfulle, enkle måltider er perfekte nå som julestria begynner for fullt. God middag!
    05. desember 2007
  • 02 Desember 2007 - 02:00

    Bestemors ertesuppe

    Ikke kast beina etter spekematlaget - lag heller den herligeste ertesuppe på dem!
    02. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 11:54

    Sild

    Den fantastiske silden fortjener å bli hentet frem igjen som en av våre store juletradisjoner, og den beste silden lager du selv.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 02:02

    Det er mye enklere å tilberede smalahove enn  du tror

    Smalahove har i løpet av de siste ti årene oppnådd kultstatus blant tradisjonsmaten vi mesker oss med i den hektiske førjulssesongen.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 02:02

    Les alt om en av åre største delikatesser -  rakefisk

    Det kjennes når rakefisken bæres inn på bordet - lukten er elsket av mange og forhatt av nesten like mange. Les alt om en av våre største delikatesser her.
    01. desember 2007