Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 August 2007 - 02:00

    Koteletter med fargerik rotmos

    I en travel hverdag er koteletter deilige å ty til, og det er ingenting i veien for å servere dem på nye, spennende måter.
    12. august 2007
  • 12 August 2007 - 02:00

    Kalkunbiff med byggryn

    Et skikkelig festmåltid avslutter denne uken - lett, smakfullt og en fryd for øyet!
    12. august 2007
  • 28 Juli 2007 - 02:00

    Gratinerte o-skjell og grillet ishavsrøye

    I dag lager vi to herlige retter basert på havets delikatesser, selvfølgelig med tilhørende drikkeforslag.
    28. juli 2007
  • 07 Juli 2007 - 02:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    07. juli 2007
  • 06 Juli 2007 - 11:00

    Ferietid

    Apéritifs redaksjon tar nå en velfortjent ferie, men du som leser vil likevel få servert nye artikler flere ganger i uka. Vi gjør også oppmerksom på at Dagens rett på e-post har tatt pause frem til 6. august.
    06. juli 2007
  • 29 Juni 2007 - 02:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet! Kylling-kjøttdeig er nemlig en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    29. juni 2007
  • 24 Juni 2007 - 02:00

    Innbakt lammefilet

    Dette er en skikkelig festrett som ikke bare ser fantastisk ut, men som faktisk ikke er så vanskelig å lage!
    24. juni 2007
  • 22 Juni 2007 - 02:00

    Svinefilet med chili

    Fyr opp grillen og lag en herlig svinefilet med en hot vri!
    22. juni 2007
  • 20 Juni 2007 - 16:04

    Fjorden Baby!

    Pakk en stor kurv med en eller flere av rettene du finner oppskrifter på her.
    20. juni 2007
  • 15 Juni 2007 - 10:01

    Søte røde året rundt

    Ved hjelp av en enkel men genial metode sørger Svein og Irene Grimsby for at du kan servere - eller serveres - virkelig sommersøte og sommerfriske jordbær i den kaldeste årstiden.
    15. juni 2007
  • 07 Juni 2007 - 02:00

    Honningmarinert skinkebiff

    I dag er det biff av svin som skal godgjøres på grillrista. Litt marinade må til, og da trenger vi passende vin - som i dag kommer fra Italia og Spania.
    07. juni 2007
  • 05 Juni 2007 - 02:49

    Ishavsrøye Vesterålen beskyttet

    Ishavsrøye Vesterålen har fått beskyttet geografisk betegnelse. Dette blir det tolvte produktet under ordningen.
    05. juni 2007
  • 04 Juni 2007 - 18:10

    Matkulturpris til Pascale Baudonnel

    Årets vinner blir kalt "smakskrigeren" og takket være en uredd fransk kvinne kan norske ystetradisjoner leve videre, skriver juryen.
    04. juni 2007
  • 30 Mai 2007 - 14:40

    De klassiske hvite druesortene med Toralf Bølgen

    Bli med inn i hvitvinenes fantastiske verden med en av Norges ledende vineksperter - Toralf Bølgen.
    30. Mai 2007
  • 24 Mai 2007 - 15:43

    6. juni i Oslo - Møt en ekte vinstjerne og smak 14 enestående viner

    Bli med og smak det beste av hva du kan finne fra Bordeaux, Tokaj og Sauternes, samt topp portvin tilbake til 1964 i det vi får besøk av selveste Christian Seely.
    24. Mai 2007
  • 21 Mai 2007 - 02:00

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke like rimelig.
    21. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 11:30

    Slapp av på 17. mai

    La årets 17. mai-fest bli en uformell sammenkomst med noe smågodt å bite i, akkompagnert av viner tilpasset så vel anledning som matfølge og budsjett.
    16. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 02:00

    Kjøttboller til tapas

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2007
  • 15 Mai 2007 - 18:50

    Forbud mot omsetning

    Mattilsynet nedlegger omsetningsforbud for visse kjøttvarer i forbindelse med kjøttsvindelsaken på Østlandet.
    15. Mai 2007
  • 15 Mai 2007 - 15:21

    Peppes tenker annerledes

    Restaurantkjeden Peppes blir mer "folkelig". Snart skal Peppes selges i butikken.
    15. Mai 2007
  • 15 Mai 2007 - 14:41

    Ikke så supert likevel?

    Supermat trenger ikke være så super likevel, mener forskere. Gulrot og appelsin er like bra som granateple og blåbær.
    15. Mai 2007
  • 14 Mai 2007 - 17:27

    Bregne kan bli gourmet-grønnsak

    Snart kan strutseving bli en kjenning på norske restaurantmenyer. Bregnen kan bli en gourmet-grønnsak.
    14. Mai 2007
  • 13 Mai 2007 - 02:00

    Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsinsaus

    Saftig og smakfullt hvitt kjøtt er en vinner på middagsbordet, så også denne søndagen!
    13. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 16:07

    Jordbær til frokost den 17

    På nasjonaldagen får så vel voksne som barn lov til å spise det beste de vet fra tidlig morgen til sen kveld. Hva med å starte dagen på gresk vis med jordbær og yoghurt fulgt av alkoholsvak musserende vin.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 15:57

    Sprudlende 17. mai

    Hva med å by gode venner på en stående appetittvekker på 17. mai? Mesteparten kan du gjøre ferdig på forhånd. Dermed gjenstår det bare å sprette korkene, for når det er nasjonaldag, må det bli bobler i glassene.
    10. Mai 2007