Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 Desember 2012 - 18:05

    Lag leverposteien selv

    Inviter noen venner til et juleverksted hvor dere lager leverpostei sammen og benytter anledningen til å smake på godsakene. Selvsagt med en forsmak på julen i drikkefølget.
    13. desember 2012
  • 23 November 2012 - 03:00

    Oksehalesuppe eller suppelapskaus til helgen

    Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er vel verdt å vente på. Du får selvfølgelig også nydelige drikkeforslag og en noe enklere rett i tillegg.
    23. november 2012
  • 22 November 2012 - 01:05

    Helstekt kalkunfilet med eplesaus og Pascals blåbærterte

    I dag får du to herlige oppskrifter på kalkun og en herlig søt avslutning signert selveste Pascal som er en av finalistene i Beste norske kokebok 2012.
    22. november 2012
  • 15 Oktober 2012 - 01:05

    Raskt, men også sabla godt

    Omelett er verdens raskeste og kanskje også rimeligste middag. Dagens oppskrifter ekstra god.
    15. oktober 2012
  • 09 Oktober 2012 - 09:00

    Det møreste møre

    Kvaliteten på kjøttet er første prioritet for reinslakterne i Sørreisa. Stress er derfor bannlyst.
    09. oktober 2012
  • 11 August 2012 - 02:00

    Tapas som festmeny

    Med tapas blir det garantert fest. Her er de lettvinte og velsmakende oppskrifter du trenger for at festen skal bli vellykket. 
    11. august 2012
  • 24 Juli 2012 - 01:05

    Sandwich med ishavsrøye og brønnkarse

    Dette er en perfekt liten rett som smaker like godt på farten som i godstolen.
    24. juli 2012
  • 20 Januar 2012 - 02:00

    Festmeny til kalvens pris

    Med kalv til både forrett og hovedrett blir det en smakfull søndag som avsluttes med en herlig dessert.
    20. januar 2012
  • 05 Oktober 2011 - 16:50

    Spenstige potetretter

    Ingen skal komme her å si at poteter er kjedelig mat. Med disse oppskriftene blir potetene feststemt tilbehør eller en festrett i seg selv.
    05. oktober 2011
  • 17 September 2011 - 01:00

    Drømmeretter av spekeskinke

    Du kan enkelt lage de lekreste retter hjemme på ditt eget kjøkken, prøv bare disse deilige rettene med spekeskinke.
    17. september 2011
  • 06 September 2011 - 01:00

    Cocktailklør av krabbe med gyllen dressing

    Det finnes knapt noe bedre enn nykokte krabbeklør og hvorfor ikke servere denne deilige dippen til?
    06. september 2011
  • 04 September 2011 - 01:00

    Kantarellpai og lammefilet med skogsopp

    Ta for deg av sesongens aller beste råvarer i dag i det vi setter en lekker lammefilet på menyen og starter hele måltidet med en deilig pai.
    04. september 2011
  • 29 August 2011 - 01:00

    Snaddersandwich med sopp og bacon

    Det er virkelig tiden for å fråtse i naturens grøde i det vi lager en herlig sandwich med sprøstekt skogsopp.
    29. august 2011
  • 11 August 2011 - 01:00

    Chili con hval

    I dag serverer vi havets vilt på en ny og spennende måte - prøv bare selv.
    11. august 2011
  • 18 Juli 2011 - 01:00

    Dette tilbehøret går til alt

    Det er nesten ikke den ingrediens som iikke passer til denne friske og sommerlige salaten.
    18. juli 2011
  • 23 Mai 2011 - 01:00

    By på en sommerlig pastasalat

    En pastasalat til middag er alltid populært. Oppskriften er så enkel.
    23. Mai 2011
  • 19 Mai 2011 - 01:00

    Luksus fiskesmørbrød med hjemmelaget remulade

    Av og til må man bare lage noe i farten, og da er et godt smørbrød bra å ty til.
    19. Mai 2011
  • 12 Mai 2011 - 09:22

    Ny vri på fenalåret

    I stedet for traust potetsalat og eggerøre kan du prøve en av disse spennende oppskriftene.
    12. Mai 2011
  • 07 Mai 2011 - 01:00

    Denne retten kommer du til å lage mange ganger

    I stedet for biff er det grillet laks som får glede av béarnaisen. Og den lager du selvsagt selv.
    07. Mai 2011
  • 03 Mai 2011 - 08:00

    Wok er ypperlig helårsmat

    Kjøkkensjef Lung Man Cheung på den populære Oslo-restauranten Nodee gir deg spennende og lettlagede wok-oppskrifter.
    03. Mai 2011
  • 12 Februar 2011 - 01:00

    Kjærlighetens festmeny

    Gjør ekstra stas på den du elsker med en eller flere av rettene fra vår spesielle Valentines-meny.
    12. februar 2011
  • 26 Januar 2011 - 01:00

    Meny til Bocuse d'Or-festen

    I dag kåres verdens beste kokk, og Gunnar Hvarnes kjemper om en ny norsk seier i Bocuse d'Or. Dagens meny lager vi av de samme råvarene som i Lyon.
    26. januar 2011
  • 25 Desember 2010 - 01:00

    Julekveite med nytt tilbehør

    I dag er det selveste gudefisken som står på menyen, og hvorfor ikke prøve en litt ny vri på den?
    25. desember 2010
  • 19 Desember 2010 - 01:00

    Glasert tapasribbe med kinesiske krydder

    Det er lov til å eksperimentere litt med julematen. Se hvordan du kan gjøre ribba ekstra god.
    19. desember 2010
  • 17 Desember 2010 - 01:02

    Tyttebærglasert kyllingfilet

    Denne helgen skal du virkelig kose deg, og hva passer vel bedre enn denne herlige kyllingretten?
    17. desember 2010