Pannestekte blåskjell med sitron og smør
Fremgangsmåte
Skyll blåskjellene i kaldt vann, kontroller at alle er lukket. Friske skjell lukker seg straks de dunkes på skallet. Åpne skjell skal kastes.
Kast alle blåskjell som ikke har åpnet seg. Legg blåskjellene i en stor bolle med masse isbiter i, fyll på med kaldt vann for å kjøle dem ned så hurtig som mulig.
Se alt du kan lage med blåskjell
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 199.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG