Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 8. august.
600 g skinkeschnitzel, ca 1 cm tykke skiver
salt
grovmalt peppermix
2 ss smør/olje
1 båt hvitløk
2 ss olivenolje
1 boks hermetiske, hakkede tomater
250 g frosne aspargesbønner
½ ts oregano
½ ts salt
½ ts pepper
Finhakk hvitløken og fres den i olivenolje i en liten kjele. Tilsett tomatene, pepper og oregano. La det småkoke under lokk ca. 5 minutter. Smak til med salt. Krydre schnitzlene med salt og peppermix. Stek dem i olivenolje i varm panne ca. 1 minutt på hver side. Serveres straks med baguette eller olivenbrød og ris.
Får du ikke tak i schnitzler, kan du skjære ca. 1 cm tykke skiver av flatbiff.
Sendt inn av
Matprat.no
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.
Dagens rett på MMS
Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.