Steinbitpapillote med varmt estragonsmør og fennikelkompott

Fremgangsmåte
La fennikelen få renne av seg i en sil. Smelt 1 ss smør i en vid kjele og fres fennikelen lett, tilsett 2 dl vann og kok inn. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og 1 ss hakket estragon.
Pisk inn usaltet smør - dette må ikke koke da det vil skille seg.
Smak til med salt, pepper og eventuelt sitron.
På et ca 40 cm langt ark matpapir legges ¼ av fennikelkompotten, ha salt og pepper på fisken, legg fisken opp på grønnsakene sammen med 1 ts smør og 5-6 estragon blad. Gjenta dette for de tre andre fiskepakkene.
Legg matpapiret over og brett til en tett pose. Bak fiskeposene på 180 grader forvarmet ovn i ca. 15. minutter.
Klipp opp posen og hell over sausen. Server med godt brød.
Prøv noen av disse lekre oppskriftene med steinbit
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
82 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
89 POENG
-
TysklandVolum: 0.750 Pris: 217.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
86 POENG
-
TysklandVolum: 0.750 Pris: 255.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG