Pad Thai med Kylling
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær kyllingfilet i strimler. Surr dem raskt i olje. Tilsett hvitløk, vårløk, reker og spirer.
Pisk eggene lett og rør dem inn i retten.
Tilsett kokte risnudler og buljong, ketchup, chilipasta og soyasaus. Smak til med salt og pepper.
Pynt med koriander. Server hakkede peanøtter og sitronbåter til.
Prøv noen av disse gode oppskriftene med nudler
Flere gode internasjonale retter finner du her
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Foto: Synøve Dreyer
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Markus Molitor Zeltinger Sonnenuhr Riesling Kabinett 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Basisutvalget -
86 Poeng
Balthasar Ress Von Unserm Riesling Trocken 2016
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 209,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Eitelsbacher Karthäuserhofberg Riesling 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 209,90 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Singha Lager
Thailand
Volum: 0.330 Pris: 36,50 Basisutvalget -
E.C. Dahls Lamo Wit
Norge
Volum: 0.330 Pris: 42,90 Bestillingsutvalget -
Hitachino Nest Anbai Ale
Japan
Volum: 0.330 Pris: 58,90 Bestillingsutvalget -
To Øl Sur Sorachi Ace
Danmark
Volum: 0.330 Pris: 65,20 Bestillingsutvalget