30 Juni 2025 - 15:04
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
30. juni 2025
-
30 Juni 2025 - 14:39
Vinnyhetene i basis juli 2025
30. juni 2025 -
28 Juni 2025 - 16:13
Vannmangel forandrer vinlandskapet
At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.28. juni 2025 -
28 Juni 2025 - 15:37
Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.28. juni 2025 -
28 Juni 2025 - 14:34
Må testes: Spennende britisk nykomling
For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?28. juni 2025 -
27 Juni 2025 - 09:18
750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.27. juni 2025 -
25 Juni 2025 - 14:32
Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.25. juni 2025 -
25 Juni 2025 - 14:30
Worlds50Best: Det nordiske kjøkken må slåss med dette om oppmerksomheten
Vi har sett det komme, men årets Worlds50Best forteller det i klartekst: det nordiske kjøkken er ikke like kult lenger – bare når det er i København. Verdens beste restauranter ligger for det meste i Lima og Bangkok.25. juni 2025 -
23 Juni 2025 - 14:00
Denne kaken kan du til og med lage på teltturen
Enklere blir det ikke, og det uten at du må gi avkall på mye smak.23. juni 2025 -
22 Juni 2025 - 15:55
Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.22. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 16:36
Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.21. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 15:31
Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin for bransje
Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.21. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 15:10
Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.21. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 10:30
Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.21. juni 2025 -
21 Juni 2025 - 10:04
Den perfekte piknik-rosévinen
Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.21. juni 2025 -
18 Juni 2025 - 15:58
Hermetikken Årets restaurant i Norden for 2024
Stavangerrestauranten slo dermed ut sterke finalister fra hele Norden.18. juni 2025 -
18 Juni 2025 - 14:35
Verdens beste vinkart: Park Hotel Vossevangen
Star Wine list gir Park Hotel Vossevangen tre gull, inkludert Grand Prix som er den høyeste utmerkelsen. Ingen har bedre vintilbud enn vinkjelleren på Voss. Men Vinland i Oslo er også kommet med i verdensteten.18. juni 2025 -
18 Juni 2025 - 13:47
Heder til Arne Brimi: Mannen som skapte det nordiske kjøkken
- Han var nordisk før nordisk ble et begrep, sier daglig leder i Stiftelsen Norsk Gastronomi, Arne Sørvig som i år gir prisen Gullgaffelen til Arne Brimi.18. juni 2025 -
18 Juni 2025 - 02:00
Prøv noe nytt med kongekrabben
Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.18. juni 2025 -
16 Juni 2025 - 22:07
Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen
Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.16. juni 2025 -
16 Juni 2025 - 13:11
Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick
Oppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.16. juni 2025 -
15 Juni 2025 - 12:55
Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri
Det er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.15. juni 2025 -
15 Juni 2025 - 12:34
Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.15. juni 2025 -
14 Juni 2025 - 14:45
En smak fra verdens mest unike vinområde
Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.14. juni 2025 -
14 Juni 2025 - 13:43
Basishyllas skjulte perle til 199,90
Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.14. juni 2025