Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.
And er danskenes favorittrett på julaften, men denne retten kan nytes i hele julesesongen og lenge etter det.
Hovedingrediensen til denne retten som er inspirert av svenskenes favorittjulemiddag.
Denne måten og tilbered lammelåret på må du prøve enten lettsaltet, røykt eller urøykt med bakte gulrøtter og potetpuré.
Norsk lam er en fantastisk råvare som vi kunne ha spist mer av. Prøv denne deilige oppskriften der øl er med å øke smaken betraktelig.
StreetFood på sitt beste! Dampede, myke buns fylt med svinekjøtt braisert mørt i porter og andre godsaker. Serverer du dette til dine gjester høster du garantert masse skryt.
Denne oppskriften med nypoteter, solbærblader og gjæret selleri er komponert av en av Norges mest kjente kokker, nemlig Even Ramsvik. Retten tar litt tid å lage, men du verden for et resultat.
Her er oppskriften på en litt spenstig grillrett med masse krydder og en eksotisk grillsaus som du med enkelhet lager selv.
Ved å kverne hønsekjøttet og grønnsakene får du en naturlig tykk og legert suppe. Du kan derfor droppe egg og fløte, men det bidrar til å runde av smaken og gjøre den mer kremete.
Hønsekjøtt er en svært anvendelig ingrediens på kjøkkenet. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften med hønsesuppe med melboller.
Lammecassoulet er en mektig kjøttgryte fra Sør-Frankrike som i denne oppskriften inneholder lammekjøtt, lammepølser og svinekjøtt. I mangel på cassole, en dyp, rund gryte i leirgods med skrå vegger, lager vi retten i jerngryte eller i en vanlig gryte.
Karlsbaderboller lages med en litt fastere deig enn vanlige boller. Her er de fylt med rabarbra.
En fransk klassiker som setter høns i forsetet. Alltid velkomment.
Du må lage denne hønsesuppen selv om det tar litt tid før du kan servere. Men du kan gjøre mange andre ting mens det hele lager seg selv på ovnen.