Enklere kan du ikke lage en dressing til salaten.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Tzatziki er ofte på matbordet i både Tyrkia og Hellas. Den deilige sausen passer perfekt til både grillet kjøtt og fisk. Gjør seg også veldig godt som dip på koldtbordet.
Av og til er det lurt å ty til en lettrett. En av de virkelig gode og mettende er bruschetta med norsk laks.
Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
Her får du brukt de pepperkakene du kanskje sitter igjen med etter at jula er over. Lag en deilig brødpudding med denne enkle oppskriften.
Karamellisering er en tradisjon som stammer fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte, og oppskriften er til en person som hovedrett eller til fire som en del av et måltid.
Banh mi - vietnamesisk bagett - er perfekt og populært når du har ribberester i kjøleskapet.
Zarzuela heter denne retten på spansk. Den inneholder både fisk og skalldyr og spises med ris til.
Du gjør det enkelt når du lager en omelett og legger den mellom hamburgerbrød. Har du tid og lyst kan du jo bake burgerbrødene selv.