Sjokoladefudge er det vanskelig å holde fingrene unna fordi de smaker så utrolig godt. Mest sannsynlig blir de spist opp med en gang, men da lager du bare nye porsjoner.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Sjokoladefudge er det vanskelig å holde fingrene unna fordi de smaker så utrolig godt. Mest sannsynlig blir de spist opp med en gang, men da lager du bare nye porsjoner.
En mild og god wok renskåret svinekjøtt i strimler, nudler og sprø grønnsaker. En rask og spennende rett som hele familien vil like.
Denne suppa kan lages med torsk eller annen fisk eller helt vegetarisk med tofu. I så fall bruker du grønnsaksbuljong.
Du må prøve å lage karbonader med kalvekjøtt. De smaker fortreffelig.
Disse karbonadene med kyllingkjøtt er både lette og ikke minst raske å lage. Du kan glede deg til et deilig måltid som sikkert flere enn du kommer til å sette stor pris på.
Vada Pav kalles også Bombay burger og er smaksrik indisk gatemat. Her serveres frityrstekte potetkaker i mykt brød sammen med tre forskjellige og smaksintense chutneys.
Urtekremen kan lages av urtene du har hjemme. Ekstra grønt blir det om du bruker fersk spinat.
Kyllinglår og ovnsstekte poteter som bader i en hjemmelaget chilisaus er rock'n roll i all sin enkelhet. Ha gjerne en salat på lur.
I denne suppa trenger du kraft av rekeskall - eller ferdig skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Mektig godt smaker den.
Pannestekt steinbit er en fiskemiddag alle setter pris på, særlig med dette tilbehøret.
Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat?
Denne oppskriften må du prøve. Her får nemlig kjøttet følge av kanel. Den gjør den store forskjellen fra den tradisjonelle måte å tilberede den på.
Denne deiilige eplekaken serveres lunken med pisket krem og is.
Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter kalkunmiddagen, er en pai tingen. Her får du brukt opp både rester av kalkun og tilbehør. Bedre enn festmiddagen smaker det nesten og.
Julens saftigste og mest krydrede lengde. Sett fram og la gjestene bryte av stykker selv. Farlig god!
Det er vel få som kan motstå disse deilige bollene. Følg den enkle oppskriften og du kan servere alle rundt bordet og bli en helt.
Kyllingsastrilmer skal dyppe i pannekakerøre før de skal i ovnen. De blir virkelig sprø.
Ribba smaker nesten bedre dagen derpå når den blir glasert i deilige asiatiske smaker og pakket inn i myke bao buns som er luftige, hvite boller av søtlig hvetegjærdeig.
Eggerull kan du spise til frokost, lunsj, middag eller kvelds. Det er få ingredienser og du har noe godt å putte munnen på få minutter.
Med denne oppskriften på svineribba løfter du den til helt nye høyder. Det er Jan Ivar Nykvist, mest kjent for sin glødende interesse for grilling, noe som har gitt ham NM-tittel, som står bak oppskriften.