En slik kake får fart på seg når du bruker sesongens bær.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Melitzanosalata er en gresk klassiker som er lett å lage hjemme.
Chutney laget med stikkelsbær bruker du som tilbehør til kjøtt eller fisk. Passer også veldig godt til ost og kjeks.
Her har du oppskriften på en lettlaget på saftig biff smaksatt med friske urter og marinade. Dette setter fart på biffen og smaksløkene.
Borscht er en tradisjonell ukrainsk rett. Det sies at den er bedre andre dagen den varmes opp, og enda bedre tredje dag.
Denne oppskriften på den italienske favorittretten lasagne er litt enklere å lage. Likevel smaker den fortreffelig.
Dette er den enkleste formen for bananbrød, og en flott måte å få spist opp bananer som er i ferd med å bli overmodne.
Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Denne retten med prioger vil du helt sikkert bake flere ganger. Her skal du fylle de med spinat og fetaost.
Piroger er nam nam. De er sprø på utsiden og luftige og saftige inni. Du kan gjerne legg noen i fryseren.
Helstekt kylling er en takknemlig og deilig middag. Så snart du har fått den i ovnen, passer den seg selv.
Lag knekkebrød selv. Det er veldig enkelt, og de smaker mye bedre enn de du kjøper.
Dette måltidet er så smaksmettet som det kan bli. Unn deg en slik fest før juletradisjonene overtar alt.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Bruk sesongens lammekjøtt til denne herlige curryen fra Punjab. Deilig kryddret curry møter søtt og saftig lammekjøtt. Dette er fyrverkeri i munn.
Denne dekadente grøten gjør seg definitivt best til de dagene det er langt mellom frokost og middag. Denne energibomben smaker herlig av krydder og sjokolade.
Denne herlige vegetarretten gjør seg godt på festbordet. Lag ekstra mye, for her er det ikke bare vegetarianerne som vil forsyne seg.