Helstekt kylling er en takknemlig og deilig middag. Så snart du har fått den i ovnen, passer den seg selv.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Helstekt kylling er en takknemlig og deilig middag. Så snart du har fått den i ovnen, passer den seg selv.
Lag knekkebrød selv. Det er veldig enkelt, og de smaker mye bedre enn de du kjøper.
Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Dette måltidet er så smaksmettet som det kan bli. Unn deg en slik fest før juletradisjonene overtar alt.
Du må prøve grove pannekaker med friske bær og gjerne blåbær. Alle liker pannekaker enten som lunsj eller middag.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Bruk sesongens lammekjøtt til denne herlige curryen fra Punjab. Deilig kryddret curry møter søtt og saftig lammekjøtt. Dette er fyrverkeri i munn.
Denne dekadente grøten gjør seg definitivt best til de dagene det er langt mellom frokost og middag. Denne energibomben smaker herlig av krydder og sjokolade.
Denne herlige vegetarretten gjør seg godt på festbordet. Lag ekstra mye, for her er det ikke bare vegetarianerne som vil forsyne seg.
Du skal la kyllinglårene få en time i ovnen. Samtidig kan du å lage tilbehøret, dekke bordet og ta deg av eventuelle gjester. De vil garantert bli begeistret for det du serverer. Her oppskriften på suksess.
Denne oppskriften med indrefilet og full pakke er som skapt for et festmåltid.
Piroger er deilige. Sprø på utsiden og luftige og saftige inni. I denne oppskriften med kjøtt, løk og sopp. Legg gjerne noen i fryseren.
Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.
Enten du har bakt for mye selv eller har kjøpt ferdigbakst, er denne oppskriften en fin måte å variere inntaket av pepperkaker. Den er langt mer lettlaget enn den kan se ut til.
Denne vegetarlasagnen i regnbuens farger krever litt arbeid, men er verdt hvert eneste sekund.
Dette er det indiske kjøkkens svar på snitzel - men her med lam, og en annen type panering enn hva vi er vant med.
Melitzanosalata er en gresk klassiker som er lett å lage hjemme.
Chutney laget med stikkelsbær bruker du som tilbehør til kjøtt eller fisk. Passer også veldig godt til ost og kjeks.