Oppskrifter

oppskrifter.webp
  • 1 time

    Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.

  • 15 minutter

    Denne sausen er fantastisk til grillmat! Bruk enten grillet paprika fra glass, eller grill dine egne. Velg farge på paprikaen etter hvilken farge du vil ha på sausen.

  • 40 minutter

    Enten du skal lage middag eller noe godt til kvelds skal du bruke denne oppskriften. En grateng som alle vil like.

  • 1 time

    Mens kyllinglårene godgjør seg i stekeovnen, lager du risottoen og sausen..

  • 40 minutter

  • 40 minutter

    Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.

  • 3 timer 20 minutter

    Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.

  • 40 minutter

    Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.

  • placeholder
    20 minutter

  • 1 time 30 minutter

    Erter kjøtt og flesk er norsk tradisjonsmat med lange og masse smak. Det salte kjøttet kan være lettsaltet lammekjøtt eller svinekjøtt.

  • 20 minutter

    Denne suppen gjør seg godt som forrett. Masse deilig smak som skjerper appetitten.

  • 20 minutter

    Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.

  • 40 minutter

    En deilig lasagne med deilig krydder.

  • 20 minutter

    Appelsinsaus passer utmerket til en rekke retter. Blant annet til svinefilet. Enkelt og raskt å lage. Her er oppskriften du trenger.

  • 30 minutter

    Denne kyllingretten passer til både barn og vokse. Soltørkede tomater og revet parmesan skal du ha på toppen.

  • 20 minutter

    Det er sikkert noen som vil protestere mot at ekte bergensk fiskesuppe lages på 20 minutter. Men viktigst er nå at smaken blir god. Med denne oppskriften blir den det.

  • 25 minutter

  • 30 minutter

    En skikkelig munnfull med loff og skinke som du kan lage til lunsj, middag eller kvelds.

  • 20 minutter

    Ofte kan en salat være en fin måte å få brukt opp restemat. Og poteter fra dagen før er perfekt i slike retter. Hva med en varm potetsalat. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Tradisjonell, nordnorsk boknafisk er halvtørket, eller "bokna" torsk. Her får du oppskriften med klassisk tilbehør: Baconfett og gulrotstuing.

  • 30 minutter

    Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken