Denne oppskriften på fish and chips med steinbit kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små. Oppskriften er enke å følge.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne oppskriften på fish and chips med steinbit kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små. Oppskriften er enke å følge.
Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.
Verdens enkleste pastarett er proppfull av smak takket være den italienske ansjossausen, colatura di alici.
En forrett, kveldsrett eller sågar dessert hvor pærer kombineres med god ost.
I denne oppskriften får kyllingen smak av norsk eplemost og litt chili.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.
Her kommer en iskremfavoritt - nemlig båtis - i stor form, mer som en ispram – alt for at flere skal kunne nyte den samtidig. Etter fire timer i fryseren er den klar.
Denne suppen som kalles harira er en tradisjonsrik rett i Marokko. Mange deilige smaker og vi kan love deg at du blir god og mett.
Falafel er en populær form for hurtigmat i Midtøsten med utgangspunkt i kikerter. Her er vegetarretten med masse deilig smak.
Plommer har kort levetid, men den kan forlenges ved å sylte dem. Dermed har du dessert hele vinteren gjennom.
Kveite er en delikatesse. Her serverer vi saftige fileter med salsa og majonessaus.
Bruk gjerne skogssopp til denne retten, men sjaminjong fra butikken går også utmerket.
Legg kyllingfileten på en linse- og spinatseng, og du har en rett du garantert vil lage igjen samtidig som du trenger mindre kjøtt.
Bøff peker på det franske ordet for okse - boeuf - men her er det kvernet svinekjøtt som er brukt for å lage danskenes favoritt.
Denne nå klassiske retten med bakt kveite er langt enklere enn den ser ut til. Den er dessuten signert en av landets dyktigste sjømatkokker: Kari Innerå.
Det er enkelt å lage kjøttboller. De stekte rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til, men en dip eller salsa er alltid godt.
Del laksen i like store deler. Legg på sitronskiver og surr de fast med bomullstråd før du setter de. i ovnen. Du kan glede deg til å smake.