Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Asiatiske biffspyd
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i 8 tynne biffer.
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og knyt den igjen.
La kjøttet marinere ca. 20 minutter.
Træ kjøttet på trepinner og stek eller grill dem i 1-2 minutter på hver side.
Server med ris og en kryddersterk saus som dipp ved siden av, f.eks chilisaus eller sataysaus. En sprø salat er også deilig ved siden av.
Tips: Legg trespydene i bløt i litt vann minst en halvtime før du lager grillspydene og de tar ikke så lett fyr på grillen.
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du vært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
De Martino Viejas Tinajas Muscat 2015
Chile
Volum: 0.750 Pris: 209,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Kinn Skoddehav Kvit Indiaøl
Norge
Volum: 0.750 Pris: 99,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Jago Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2013
Italia
Volum: 0.750 Pris: 229,90 Bestillingsutvalget -
91 Poeng
Schätzel Niersteiner Riesling Kabinett 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 272,40 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
De Martino Viejas Tinajas Cinsault 2014
Chile
Volum: 0.750 Pris: 195,00 Bestillingsutvalget
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
