Dagens rett

Biff og tagliatelle

Pasta og biffkjøtt er en god kombinasjon. Varmt og mettende, samtidig som det er enkelt å tilberede. Videre er det egentlig opp til deg hva du velger å legge inn av smak i en slik rett. Med dagens ingredienser vet vi ihvertfall hvilken vin vi vil anbefale deg, og den er italiensk.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biff og tagliatelle

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 stk
boks crème fraiche

Fremgangsmåte

Få pastaen på kok. Strimle paprika og soppen. Fres biffen i pannen. Rør inn sennep. Ha oppi sopp og paprika. Fres raskt på sterk varme.

Rør inn crème fraiche og fløte. krydre med frisk basilikum. Smak til med salt og pepper. La det hele surre i 5- 10 minutter. Rør inn hvitløkssmøret mot slutten.

Server i dype tallerkener med pasta i bunnen og sausen over. Pynt med en basilikumkvast oppå!

Her finner du våre beste pastaoppskrifter

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen