Gresskargryte

Fremgangsmåte
Varm 2 ss olivenolje i en panne og brun pølseskivene og kjøttet i ca 5 minutter.
Overfør kjøttet til en tallerken og tilsett løk og gresskar i pannen. Fres i ca fem minutter under stadig omrøring. Ha deretter i vinen og la småkoke i noen minutter.
Tilsett kjøtt og la retten trekke ved svak varme i 15 minutter til gresskaret begynner å moses. Ta av kokeplaten og varm opp igjen like før servering.
Varm opp hvitvin eller vann og bløtlegg tomatene i den i minst 10 minutter. Ta dem opp og kryst ut overflødig væske. Kutt i små terninger.
Like før servering lager du couscousen ved å følge instruksen på pakken (vanligvis går det ut på å koke opp vann tilsatt litt salt, tilsette couscous og la den stå og trekke noen minutter). Ha i tomatbiter, olivenolje, urter, avocadobiter og salt og pepper, og bland godt.
Server med godt brød og gjerne en grønn salat.
Se alt det gode du kan lage av et gresskar
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
87 POENG
-
91 POENG
-
89 POENG
-
85 POENG