Dagens rett

Kyllingfilet med melon og mangosalat

Denne deilige retten får deg til å drømme tilbake til sommerens varme late dager.

Med en spennende salat av eksotiske frukter, og litt asiatisk krydring, blir kyllingfileten en ny opplevelse i dag.
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingfilet med melon- og mangosalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

25 minutter

Ingredienser

Salaten
2 stk
1 stk

Fremgangsmåte

Pensle kyllingfiletene med chilisaus og krydre med salt og pepper.
 
Stek på svak varme i litt olje i ca. 6 minutter på hver side. La kjøttet hvile noen minutter før servering.
 
Salaten:
Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett på fat. Drypp over saft fra en lime.
 
Skjær kyllingfiletene i passe tykke skiver og legg dem på fat sammen med mango- og melonsalaten.
 
Drypp melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av. Pynt med mynteblader like før servering.
 
 

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen