Løvbiff med ertepuré
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Stek båtpotetene etter anvisning på posen.
Kok ertene etter anvisning på posen. Hell av vannet og mos dem med en gaffel eller stavmikser sammen med salt og pepper.
Stek løvbiffene og varm opp sausen.
Legg ertepuré på den ene halvdelen av løvbiffene og brett den andre halvdelen over.
Serveres med stekte båtpoteter (stekes med litt olje i ovn i 30 minutter ved 200 grader) og béarnaisesaus, hjemmelaget eller ferdig.
Tips: Ha i en spiseskje smør og litt fløte i ertepureen for en fyldigere smak.
Slik lager du hjemmelaget béarnaisesaus
Mange flere oppskrifter med biff
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 Poeng
Kinn Bøvelen Trippel
Norge
Volum: 0.750 Pris: 114,90 Basisutvalget -
87 Poeng
Dom. Graveirette Ju de Vie 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 160,00 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Nøisom Brown ale 2017
Norge
Volum: 0.500 Pris: 68,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Natural Selections Bordeaux
Frankrike
Volum: 3.000 Pris: 509,90 Bestillingsutvalget

