Nyhet - Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 22 November 2008 - 02:00

    Krydderstekt steinbit

    En av de styggeste fiskene i havet er en delikatesse på middagsbordet. Se denne lekre oppskriften på steinbit.
    22. november 2008
  • 20 November 2008 - 02:00

    Tortellinisalat

    En herlig, velsmakende salat som også er enkel og rask å lage passer godt denne dagen.
    20. november 2008
  • 19 November 2008 - 02:00

    Oksegryte med kokosmelk

    En smaksrik og rykende varm oksegryte er deilig mat midt i uken. Rask å lage er den også.
    19. november 2008
  • 18 November 2008 - 02:00

    Røkt kolje med paprika

    De fleste av oss har tilgang til svært mye god fisk, og i dag er det den røkte koljen som står på menyen.
    18. november 2008
  • 15 November 2008 - 02:00

    Lutefisk

    En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du selv kan lage den perfekte lutefiskmiddagen.
    15. november 2008
  • 14 November 2008 - 02:00

    Biff med aromasmør

    En saftig biff med herlig smaksatt smør og en frisk potetsalat avslutter denne uken.
    14. november 2008
  • 13 November 2008 - 02:00

    Rask betasuppe

    Lettlagde, smakfulle retter er herlig på kalde mørke høstkvelder, og denne suppen gir deg varmen i kroppen.
    13. november 2008
  • 08 November 2008 - 02:00

    Syltet kveite på endive- og ruccoulasalat

    Kritthvit og utrolig smakfull, det er ikke rart kveita regnes for en av våre aller beste matfisker.
    08. november 2008
  • 07 November 2008 - 02:00

    James Bonds festmeny

    Det er premieredagen for den nye filmen om tidenes mest kjente agent, og her får du en meny helt etter hans smak.
    07. november 2008
  • 05 November 2008 - 02:00

    Helt rått

    Det er bare en ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke.
    05. november 2008
  • 03 November 2008 - 02:01

    Kyllingfilet med Jarlsberg og soltørkede tomater

    En spennende oppskrift med masse smak gir deg en smakfull start på uken.
    03. november 2008
  • 01 November 2008 - 02:00

    Tradisjonell rakefisk

    Denne helgen går årets Rakefiskfestival av stabelen på Fagernes, og vi er ikke dårligere enn at vi serverer den aromatiske delikatessen.
    01. november 2008
  • 31 Oktober 2008 - 02:00

    Skremmende kyllingspøkelser

    Det blir skummelt gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert - god Halloween!
    31. oktober 2008
  • 30 Oktober 2008 - 02:00

    Svinefilet i chorizosalsa

    En saftig svinefilet med internasjonal touch får tennene til å løpe i vann.
    30. oktober 2008
  • 29 Oktober 2008 - 02:00

    Portugisisk biffgryte

    Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.
    29. oktober 2008
  • 26 Oktober 2008 - 02:00

    Honningglasert lammeribbe

    Endelig tid for søndagsmiddag, og med en deilig glasert lammeribbe kan ikke helgen rundes av bedre.
    26. oktober 2008
  • 25 Oktober 2008 - 02:00

    Basilikumstekt breiflabb

    Det er ikke rart at breiflabben sammenliknes med hummer på smak. Prøv bare denne helgens oppskrift du også.
    25. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 02:00

    Kalvefilet i gressløkssaus

    Hurra - helgen er her, og vi feirer fredagen med noe av det beste du kan servere - kalv.
    24. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 02:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    22. oktober 2008
  • 21 Oktober 2008 - 02:00

    Fiskeburger med krabbefelt

    Ingenting er som hjemmelaget fiskemat, ikke tar det lang tid og det er utrolig smakfullt, prøv bare selv.
    21. oktober 2008
  • 20 Oktober 2008 - 02:00

    Slike spyd kommer du til å lage flere ganger

    Det er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.
    20. oktober 2008
  • 19 Oktober 2008 - 02:00

    Krydderstekt reinsdyrflatbiff med pære og persillerøtter

    Det er helg, og du har kanskje litt ekstra tid til å tilberede en lekker viltmiddag signert mesterkokken Odd Ivar Solvold.
    19. oktober 2008
  • 18 Oktober 2008 - 02:00

    Fiskefilet med eplesider

    Vi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler.
    18. oktober 2008
  • 16 Oktober 2008 - 02:00

    Kyllingfilet i pita

    I dag frister vi med en saftig og smakfull rett som også er enkel og rask å lage.
    16. oktober 2008
  • 15 Oktober 2008 - 02:00

    Her er oppskriften på hvordan du lager hval i wok

    Hva med noe godt fra havet som ikke er fisk? Hvalkjøtt har spennende smak, og denne kommer ekstra godt frem når vi woker kjøttet.
    15. oktober 2008