Bransje - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Mars 2016 - 12:19

    Nå vil heller ikke amerikanerne ha smørsmakende chardonnayer

    Det er amerikanske vinkelnere som rapporterer om dette historiske skiftet i smak.
    15. mars 2016
  • 12 Mars 2016 - 13:00

    Heidi Bjerkan er Årets Kjøkkensjef 2015

    Manges favorittkokk, deriblant kongeparet, har endelig fått den honnøren hun fortjener.
    12. mars 2016
  • 11 Mars 2016 - 13:00

    Drinker med japansk smak er hot som bare det

    Det er den japanske sitrusfrukten yuzu brukt i sake som gir denne drinken sitt særpreg. Her er oppskriften.
    11. mars 2016
  • 10 Mars 2016 - 08:55

    Nytt påfyll i ølhyllene

    Selv om marsnyhetene i ølhylla på spesialpolet ikke er like spennende som sist, er det flere gode øl å glede seg over. Deriblant denne.
    10. mars 2016
  • 09 Mars 2016 - 23:00

    Kokkeprogrammene alle elsker

    Den populære dokumentarserien om toppkokkers liv og levnet kommer med seks nye episoder på Netflix 27. mai.
    09. mars 2016
  • 09 Mars 2016 - 13:45

    Disse to australierne er supergode kjøp

    Om du velger pinot noir-en eller shiraz-en er ett fett. Begge er knallgode viner til prisen som gir mersmak på det nye Australia.
    09. mars 2016
  • 09 Mars 2016 - 12:19

    Dette blir det skikkelig god vin av

    Yarra Valley peker seg ut som det mest spennende området for pinot noir fra «down under». Den økende interessen for kjøligklima-vin har gjort at «dalen» også er blitt en hot spot for annerledestenkende shirazprodusenter.
    09. mars 2016
  • 09 Mars 2016 - 01:51

    Nummer tre i Norden

    Marius Fidje Tjelta er Nordens tredje beste i servitørfaget.
    09. mars 2016
  • 08 Mars 2016 - 18:50

    Her er de beste godbitene i mars

    Drøyt 400 viner - som nyheter i bestillingsutvalget og nye årganger - er testet de siste ukene. Her er oversikten.
    08. mars 2016
  • 08 Mars 2016 - 10:22

    Vi kan takke kvinnene i Rwanda for all den gode kaffen

    Rwanda er blitt en ny liten kaffestormakt. Og det i løpet av ett drøyt tiår. Men Rwanda hadde aldri vært den kaffenasjonen den er i dag, hvis det ikke hadde vært for kvinnene.
    08. mars 2016
  • 04 Mars 2016 - 13:00

    Denne drinken festet de med på Oscar-utdelingen

    Eller det vil si den norske festen som utspant seg et steinkast unna gallaen hvor de heteste stjernene befant seg.
    04. mars 2016
  • 04 Mars 2016 - 12:35

    God cognac krever god tid

    Maxime Trijols cognacer fra Grande Champagne er solid håndverk fra ende til annen. Og en god demonstrasjon av dette områdets eksepsjonelle karakter. Men du må ha tålmodighet. Helst 40-50 år. Eller kanskje 80?
    04. mars 2016
  • 04 Mars 2016 - 10:30

    De beste polnyhetene får plass i et bærenett

    Blant marsnyhetene i polets basishylle er den en håndfull som er verd den ekstra turen.
    04. mars 2016
  • 29 Februar 2016 - 00:57

    Kinesisk multimilliardær overtar bordeauxslott nummer 120

    Superrike kinesiske Jack Ma, kjent som mannen bak Alibaba, er investoren som har overtatt Ch. de Sours.
    29. februar 2016
  • 26 Februar 2016 - 10:23

    Regjeringen vil forenkle restaurantdrift

    Næringsminister Monica Mæland har sendt et forslag om å oppheve serveringsloven ut på høring.
    26. februar 2016
  • 25 Februar 2016 - 11:26

    Muligheter for kupp

    Marsauksjonen til Vinmonopolet har mange godbiter for den som søker vellagret påfyll til kjelleren. Bartendere bør merke seg all den gamle sherryen.
    25. februar 2016
  • 24 Februar 2016 - 15:33

    Vil hjelpe stadig flere flyktningebarn

    Bartender Moe Aljaffs vinnercocktail Carousel har så langt generert 13500 kroner til flyktningsaken. Innsamlingsaksjonen snurrer videre.
    24. februar 2016
  • 24 Februar 2016 - 13:45

    Disse barberaene konkurrerer med barolo

    Scarpa lager ikke bare en veldig tradisjonell vinstil, vinene er superkonsentrerte og tar barbera over i en annen divisjon. Deres nebbioloer er også verd å få med seg.
    24. februar 2016
  • 24 Februar 2016 - 11:32

    Tre stjerner til Maaemo

    For første gang i historien får Norge tre stjerner i Michelin-guiden. Og en ny i Oslo og en i Stavanger.
    24. februar 2016
  • 23 Februar 2016 - 13:45

    Spansk rødvin til sjokkpris

    Denne vinen koster bare litt mer enn for seks år siden. Og er derfor et enda bedre kjøp enn noensinne.
    23. februar 2016
  • 19 Februar 2016 - 10:51

    Leker seg med norske råvarer i København

    Naert inntar Kongens by rustet med Hardanger-sølv, fenalår og rømme. Og andre råvarer som ellers ikke er selvfølgelige i Danmark.
    19. februar 2016
  • 18 Februar 2016 - 10:17

    På vei til London? Dette er det du skal spise - eller drikke

    London har et av verdens rikeste serveringstilbud, noe som gjør det utfordrende å ha oversikt. Og ikke minst huske de beste stedene mellom hvert besøk. My Real London-guiden har løsningen på akkurat dette.
    18. februar 2016
  • 17 Februar 2016 - 13:45

    Magnum-kupp fra Burgund

    Denne Faiveley-vinen er en skikkelig godbit – spesielt når den er å få i magnum.
    17. februar 2016
  • 12 Februar 2016 - 12:30

    Her er det forbudt å kaste mat

    Frankrike har vedtatt et forbud mot å kaste mat på utløpsdato. Nå følger trolig EU – og kanskje resten av verden etter.
    12. februar 2016
  • 12 Februar 2016 - 12:12

    Sørger for at restaurantmat ikke går i søpla

    Jan Vardøen har tatt initiativ til en tjeneste – Foodbud – som gjør at de som har mat til overs finner de som trenger mat.
    12. februar 2016