Burgere laget av en kombinasjon av rotgrønnsaker og linser konkurrerer sterkt med dem av kjøtt. Veldig mange foretrekker de første. Prøv denne oppskriften.
Dyrt, men fantastisk godt er den norske ferskvannskrepsen som du må unne deg akkurat nå. Om du velger å gjøre som svenskene, å drikke akevitt til, eller som er mer å anbefale, nemlig hvitvin eller øl til, er opp til deg.
Mens resten av verden inspireres av hverandre, lever også mattradisjonene i Roma evig. Få andre steder elsker innbyggerne sin mat på samme måte som i Roma. Romerne spiser nemlig ikke for å overleve, de lever for å spise.
Ling Ling ønsker ikke bare at nordmenn skal oppdage and på kinesisk, men også dim sum. Loungerestauranten på Aker Brygge i Oslo har også et stort fokus på sjømat som får følge av spesialdesignete cocktails. Alt pakket inn i Hakkasan-gruppens eget lydbilde
Forskerne strides om bærekraften for fangst av tunfisk, men likevel er det åpnet for prøvefiske i norske farvann. Er det grunn til at neste sushibit skal gi bismak?