Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 Oktober 2015 - 16:11

    Usikker på om du liker surøl? Se denne testen

    De gamle er (nesten) best når det kommer til surøl.
    30. oktober 2015
  • 28 Oktober 2015 - 14:45

    Slik skal virkelig god barbera smake

    Baroloeksperten Elvio Cogno kan ikke uventet sin barbera også. Og det veldig godt.
    28. oktober 2015
  • 27 Oktober 2015 - 16:35

    Gotlands vant Bryggeribråk 2015

    I årets Bryggeribråk var spenningen stor helt fram til stemmene skulle telles opp. Gotlands Johan Spendrup trakk det lengste strået.
    27. oktober 2015
  • 27 Oktober 2015 - 14:45

    Best i billigklassen

    Disse to vinene fra Sentral-Italia byr på aller best valuta for pengene fra sitt område - i prisklassen under 125 kroner.
    27. oktober 2015
  • 26 Oktober 2015 - 17:14

    Disse steinene har lite å si for vinsmaken

    Mineralkarakteren kommer i liten grad fra jordsmonnet, men derimot mange andre kilder. Også knyttet til smakerens kognitive evner.
    26. oktober 2015
  • 23 Oktober 2015 - 14:45

    Slik vil ekte vikinger ha sin mojito

    Denne svært enkle drinkoppskriften, kan bli en hit på neste hyttetur.
    23. oktober 2015
  • 21 Oktober 2015 - 14:45

    Disse vinene må du rett og slett prøve

    Bairrada og Dão får med Niepoorts satsing en ny mulighet til å overbevise om sin storhet.
    21. oktober 2015
  • 20 Oktober 2015 - 14:45

    Knallkjøp som lagrer godt og finnes i nesten alle polutsalg

    Denne perlen av en rødvin kommer omtrent med lagringsgaranti, og prisen er eventyrlig gunstig.
    20. oktober 2015
  • 20 Oktober 2015 - 10:44

    Han kan bli Alentejos redningsmann

    Det er 40 år siden Alentejo fikk muligheten til å komme seg ut av det klamme grepet som diktaturet hadde holdt over regionen. Herdade do Esporão ser store vekstmuligheter også etter de siste årenes suksess.
    20. oktober 2015
  • 16 Oktober 2015 - 14:45

    Slik lager du en drink i verdensklasse

    Denne drinken regnes som en av de beste nye drinkene i hele verden.
    16. oktober 2015
  • 16 Oktober 2015 - 13:05

    Slik skal ekte bourbon smake

    Bourbon er så amerikansk som en drikk kan bli, men det verserer en rekke misforståelser av hva bourbon egentlig er og hvordan den lages. Her er sannheten om ekte bourbon.
    16. oktober 2015
  • 14 Oktober 2015 - 14:45

    Dette blir høstens viltviner

    Cornasene fra Vincent Paris er svært vellykkete i 2013-årgangen. Og vil skape vinglede til mange høstmiddager i årene som kommer.
    14. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 14:45

    Californisk pinot på «billigsalg»

    Tatt i betraktning den høye dollarkursen og denne produsentens renomme er denne vinen utrolig rimelig.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 14:44

    Snart på nivå med (det beste fra) Burgund

    Det er ikke bare kvaliteten på pinot noir fra California som øker, også prisene er på vei oppover. Men fortsatt er det mye å spare på å gå over dammen. Denne trioen fra Anthill Farms leverer kvalitet på grand cru-nivå.
    13. oktober 2015
  • 13 Oktober 2015 - 14:40

    Julaften for ølnerdene

    Spesialpolutsalgenes ølhyller fylles opp med mye godt og ikke minst ettertraktet øl denne uka. Pass opp for spisse albuer i køen, for det er mange som jakter på de samme flaskene.
    13. oktober 2015
  • 09 Oktober 2015 - 14:00

    Slik lager du en konkurransedrink hjemme

    Målet med Bacardi Legacy-konkurransen er å skape drinker som kan lages i alle barer. Denne passer også i hjemmebaren.
    09. oktober 2015
  • 07 Oktober 2015 - 14:45

    Disse rosevinene smaker enda bedre nå i høst

    Vi har virkelig fått smaken på rosevin, og det er ingen grunn til å slutte å nyte de rosa dråpene selv om vi skriver oktober.
    07. oktober 2015
  • 06 Oktober 2015 - 14:45

    Prøv dette knallkjøpet fra Piemonte

    Vi simpelthen elsker rødvin fra Piemonte. Denne har det som skal til for å bli en ny darling.
    06. oktober 2015
  • 02 Oktober 2015 - 14:45

    Dette er bartendernes favoritt

    Sazerac er en virkelig klassiker, men ikke mer seriøs at den er skapt for party.
    02. oktober 2015
  • 02 Oktober 2015 - 12:56

    Cognac kan drikkes også til maten

    Cognac kan både nytes til maten, brukes i maten, både i salte og søte retter, eller i drinker. Det er slik cognacprodusentene ønsker å videreutvikle denne tradisjonsrike drikken. Prøv gjerne en av disse oppskriftene.
    02. oktober 2015
  • 01 Oktober 2015 - 10:00

    Nå er kaffebarens hemmelighet avslørt

    Denne kaffebaren har som mål å avsløre kaffesnobberi. Kanskje føler noen seg lurt i etterkant?
    01. oktober 2015
  • 30 September 2015 - 14:45

    Denne vinen er laget av mannen bak Ch. Petrus

    Det er tid for bordeauxvin i glasset. Prøv denne prisgunstige godbiten som er signert en av de virkelige stjernene.
    30. september 2015
  • 30 September 2015 - 10:36

    Slavomir fra The Thief er norsk Beefeater-vinner

    Tsjekkiske Slavomir Kytka fra The Thief Bar i Oslo representerer Norge i 2015 Beefeater MIXLDN.
    30. september 2015
  • 30 September 2015 - 07:06

    Kaffebrennerne slår seg sammen

    Antallet norske kaffebrennerier blir stadig flere og interessen for håndverket øker. Med den nye foreningen Norsk Kaffebrennerlaug skal både fagmiljøet og håndverket styrkes.
    30. september 2015
  • 29 September 2015 - 14:45

    Topp rieslingkjøp

    Denne rieslingen er i en klasse for seg. På alle måter.
    29. september 2015