Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 Mai 2010 - 02:00

    Grillede nakkekoteletter med potet- og aïolisalat

    Dette er en skikkelig vinnerrett for hele familien, så enkel, rask og smakfull som den er.
    06. Mai 2010
  • 05 Mai 2010 - 09:43

    Tapte 4 millioner på Salma-laks

    Salmon Brands AS oppnådde i 2009 en volumvekst på 75 prosent for SALMA-produketene. Året endte likevel med et negativt driftsresultat på 4 millioner kroner.
    05. Mai 2010
  • 04 Mai 2010 - 12:15

    Gourmetboom blant nordmenn

    Nordmenn får mer kontinentale spisevaner og interessen for mat med god kvalitet øker.
    04. Mai 2010
  • 04 Mai 2010 - 02:00

    Grillet laks med asparges og enkel béarnaise

    Denne retten smaker virkelig av vår, og det tar ikke mange minuttene å lage når grillen er varm.
    04. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 16:06

    Ny datomerking for kjøtt

    Betegnelsen siste forbruksdag kan skremme folk til å kaste kjøtt som er fullt spiselig. Derfor endrer Nortura holdbarhetsinformasjonen på en rekke kjøttvarer.
    03. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 16:00

    Vil skaffe Tønsberg en Michelin-stjerne

    Himmel & Hav, her er en restaurant med ambisjoner!
    03. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 11:50

    Restauranter utnytter lærlinger

    De dyreste og mest kjente restaurantene er ikke bedre enn andre når det gjelder å utnytte lærlinger, mener elevombud i Oslo, Sigve Indregard.
    03. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 02:00

    Burger i pølsebrød er velkommen hurtigmat

    Det finnes knapt noe bedre enn hjemmelagde burgere. Her serveres den i pølsebrød.
    03. Mai 2010
  • 01 Mai 2010 - 02:00

    Kveite i det grønne

    Vi feirer arbeidernes festdag med en skikkelig vårlig festrett på en av våre aller beste fisker - kveita.
    01. Mai 2010
  • 30 April 2010 - 15:29

    Ny vår for Geranium

    Til sommeren gjenåpner det som var en av Danmarks og Nordens fremste restauranter - Geranium.
    30. april 2010
  • 30 April 2010 - 13:43

    Kortreist i ordets rette forstand

    Trygve Nesjes stikkord for den økologiske driften av Holli Mølle er kortreist, sporbart, tradisjonstro, lønnsomt og ikke minst morsomt. Og så er mannen en skikkelig gründer. Dessuten står han selv for utkjøring av melet.
    30. april 2010
  • 30 April 2010 - 02:00

    Varm pastasalat med biff

    Salater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde, så hvorfor ikke prøve denne spennende oppskriften?
    30. april 2010
  • 25 April 2010 - 02:00

    Slik får du kalkunbiffen saftig

    Med denne oppskriften får du definitivt ikke en kjedelig og tørr kalkun til søndagsmiddagen.
    25. april 2010
  • 24 April 2010 - 02:00

    Laksefilet fra butikken kan med få grep bli et festmåltid

    Med laks på menyen kan tilbehøret enkelt og lettlaget som her, og du kan glede deg til en skikkelig smaksbombe.
    24. april 2010
  • 23 April 2010 - 15:27

    Blinkskudd fra Renaa

    Stjernekokken Sven Erik Renaa har oppfylt enda en drøm. Nyåpningen av to smaksbomber setter sultne siddiser og bevisste forretningsfolks ganer i vann. Renaa: Matbaren og Renaa: Restauranten har truffet blink.
    23. april 2010
  • 23 April 2010 - 02:00

    Biffrisotto med asparges og tomat

    Hva er vel bedre en fredag enn å servere saftig, deilig biffkjøtt med en like spennende risotto til.
    23. april 2010
  • 21 April 2010 - 15:27

    Lover rått og godt i nord

    Når tromsøværinger får ny sushirestaurant, er det med smaken av lokal fisk.
    21. april 2010
  • 20 April 2010 - 16:00

    Nordmenn visper helst ferdigsaus

    Interessen for hjemmelaget mat øker, men sausen kjøper vi ferdig, takk.
    20. april 2010
  • 20 April 2010 - 15:04

    Grandiosa får nøkkelhull

    Grovere bunn og mindre fett og salt: Grandiosa Biff blir den første pizzaen i frysedisken med nøkkelhullsmerket.
    20. april 2010
  • 19 April 2010 - 02:00

    Coleslawburger 

    I dag serverer vi en enkel rett med inspirasjon fra USA, en burger som virkelig smaker.
    19. april 2010
  • 18 April 2010 - 02:00

    Gi kotelettene ekstra pleie i dag

    I dag får svinekotelettene sveitsisk innpakning, og det gjør dem godt, for her får de mye smak fra høstens beste grønnsaker. Denne retten klarer seg dessuten uten kotelettene.
    18. april 2010
  • 16 April 2010 - 02:00

    Enchillada

    Det er lov å kose seg på fredagen, og for mange er meksikansk en del av fredagskosen. Prøv denne oppskriften du også.
    16. april 2010
  • 13 April 2010 - 18:00

    Smushi og moderne dansk

    I bakgården mellom verdensberømthetene Georg Jensen og Royal Copenhagen midt i Strøget i Kongens by, serveres det fra The Royal Cafe smushi mellom to skiver mørkt brød. En hypermoderne tvist på det danske smørrebrød.
    13. april 2010
  • 13 April 2010 - 15:06

    Et godt oppgjør

    Natt til tirsdag kom årets lønnsoppgjør for ansatte i hotell, restaurant og reiseliv i havn.
    13. april 2010
  • 13 April 2010 - 10:00

    Skandinavisk matsuksess på norsk TV

    Etter ni år med suksess på utenlandske TV-seere, får matinteresserte nordmenn fjell, skog og mat hjem i stua.
    13. april 2010