Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Pasta med svinekjøtt og tomatsaus
Antall porsjoner
2
Ingredienser
300
g
2
ss
1
stk
2
stk
0.5
stk
1
dl
0.5
ts
0.25
ts
200
g
Fremgangsmåte
Hell tomatene, finhakket løk og hvitløk i en kjele. Ha i vann, buljong og gulrot og la det koke ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Brun kjøttet raskt i varm panne i to omganger.
Bland pastaen og kjøttstrimlene forsiktig inn i sausen til slutt.
Sendt inn av Matprat.no
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.