Dagens rett

Pennette Rigate med gorgonzola & valnøtter

Pastaretter er ikke å forakte når lettvinte middager skal på bordet. En rimelig og fruktig chardonnay er strålende drikke til retten.

Ja, i april kan du faktisk skaffe deg denne vinen ekstra rimelig - til kun kr. 66,60. Det er 28 kroner lavere enn normalt. Kanskje også en god anledning til å teste ute deilig italiensk vin?

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pennette Rigate med gorgonzola & valnøtter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g
Barilla Pennette Rigate Integrali
150 g
tørkede fiken, finhakket

Fremgangsmåte

Rist valnøttene i en godt forvarmet stekepanne og hell dem over i en skål.
 
Kok Pennette Rigate Integrali i godt saltet vann, 3 minutter kortere enn anbefalt koketid. Slå av vannet og hell tilbake pastaen i kjelen med litt olivenolje.
 
Legg biter av gorgonzola i kjelen, ha i fiken, rør om, legg på lokket og la osten smelte på lav varme. Dekorer med de ristede valnøttene og nykvernet pepper samt noen blader ruccola.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen