Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Persillebakt laks
Antall porsjoner
4
Ingredienser
1
stk
5
stk
10
stk
50
g
1
stk
1
dl
litt
Fremgangsmåte
Kok poteter. Sett stekeovnen på 175 grader. Skjær laksen i serveringsstykker og dryss salt og pepper over. Vend stykkene i finhakket persille.
Legg tomatskiver i en smurt ildfast form og fordel sjampinjongskivene jevnt over tomatene. Legg laksestykkene over grønnsakene og stek 15 minutter i stekeovn ved 175 grader.
Finhakk ansjosfiletene og bland dem med gressløken. Smak til maisoljen med ansjoslake og bland med gressløken.
Server laksen med kokte poteter.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Joakim Karlsson
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)