Skreimølje på tradisjonelt norsk vis

Fremgangsmåte
Kok opp rikelig med vann tilsatt salt, ½ dl pr. liter vann. Trekk kjelen av plata og legg i fiskeskivene. Sett kjelen over varmen igjen og kok opp.
Vask rognen og pakk den inn i matpapir for å unngå at den går i stykker under kokinga. Legg den i kokende vann tilsatt 1 ss salt pr. liter vann. La den trekke i 20 - 40 minutter til rognen er ferdig.
Server fisken med den kokte rogna skåret i skiver, lever, kokte poteter og gulrøtter.
Mange flere oppskrifter med skrei
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du vært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG