Asiatisk kyllingsuppe
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær kyllingfileten opp i strimler.
Del opp sitrongress i sine enkelte blad slik at de er lette å ta ut av suppen når den er ferdig.
Varm oljen og fres grønnsakene, sitrongress og kylling til det såvidt har begynt å ta farge. Tilsett hvitløk, ingefær og chili og la surre med de siste par minuttene.
Varm kokosmelken før du tilsetter den sammen med hvitvin/eplemost.
La suppen småkoke i 5-6 minutter. Ha i koriander helt mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.
Ta ut sitrongresset før servering. Serveres varm med godt brød.
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Foto: Cik Media
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 Poeng
Kinn Bøvelen Trippel
Norge
Volum: 0.750 Pris: 116,00 Basisutvalget -
85 Poeng
Hirschhof Morstein Riesling Kabinett 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 189,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Kühling-Gillot Qvinterra Riesling Trocken 2020
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 153,90 Basisutvalget -
88 Poeng
7 Fjell Fløien IPA
Norge
Volum: 0.330 Pris: 49,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Herr Gewurtz 2019
Tsjekkia
Volum: 0.750 Pris: 240,00 Bestillingsutvalget

